Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Доста интересна теорија владикана Петар би ракоплескал на неа. Туку мене ме интересира дали и со бакнеж може да се пренесе некој генетски материјал од бившите? Што би рекол застапувачот на тероијава кој ја направи спектакуларната разлика помеѓу да те ебат и ебеш? И ме интересира дали е некогаш ебан чисто да ја сфатам мудроста во овие два термина.
Ваљда тој што е над, ебе а тој под, е ебан, пробувам да ја пробијам логикава.

На што трошиме време :facepalm:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Сега ми текна - а со вештачкото оплодување што правиме? Тоа како што знаеме или не знаеме не знам не сум убедена после овие неколку страни е вонматерично, ембрион се става во матката и се чека да се уштека. Тогаш од сопственикот на сперматозоидот ќе е детето или ќе личи на претходните станари во матката?
На момент таа матката ја замислив ко студенски дом :pos:

N

Nessa Alcarin

Гостин
Разликата е во неговиот ум...
Демек триумфално е да бидеш маж, да го натураш своето влијание додека ја ебеш жената, додека е понижувачки да бидеш жена зошто само го примаш, влијанието.
Добро е што до сега само со домашни животни се има расплодувано, па нема пренесено некаде генетски материјал.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Разликата е во неговиот ум...
Демек триумфално е да бидеш маж, да го натураш своето влијание додека ја ебеш жената, додека е понижувачки да бидеш жена зошто само го примаш, влијанието.
Добро е што до сега само со домашни животни се има расплодувано, па нема пренесено некаде генетски материјал.
Кажи им бе Неса, не ебат мажите, тоа е само оптичка илузија, жените ебат. :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мене ме занима и што е со оние што голтаат сперма, зашто ако со секс се пренесува генетски материјал, тогаш оние што голтаат се како хард дискови. :D
По повод ова прашање, јас мислам ако голташ можеш и ти лично да заличиш на бившите. Може да се земе како база за идна насока на пластична хирургија оваа теорија.

M

Muranyi

Гостин
Уствари со голтање се кумулира коефициентот на интелигенција од сите партнери кои ја имаат преплавено девојката голтачка и заклучок е дека што повеќе снабдувачи на сперма за голтање тоа попаметно детето ќе се роди.Телегонија,то ти е.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Доста интересна теорија владикана Петар би ракоплескал на неа. Туку мене ме интересира дали и со бакнеж може да се пренесе некој генетски материјал од бившите?
Ма не само со бакнеж, туку доволно е и да те цитира некој на форум и да ти ги пренесе неговите гени. А пошо мене деновиве ме цитираа и нескафе и овој со телегонијата, планирам да си ги подврзам јајцеводите.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ма не само со бакнеж, туку доволно е и да те цитира некој на форум и да ти ги пренесе неговите гени. А пошо мене деновиве ме цитираа и нескафе и овој со телегонијата, планирам да си ги подврзам јајцеводите.
Не е до толку страшно де, и јас те цитирав.

:pipi:

A

AnFem

Гостин
Уствари со голтање се кумулира коефициентот на интелигенција од сите партнери кои ја имаат преплавено девојката голтачка и заклучок е дека што повеќе снабдувачи на сперма за голтање тоа попаметно детето ќе се роди.Телегонија,то ти е.
Ова е замена за она старото „Спермата има протеини, минерали...Ја прави кожата поубава“.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.276
Поени од реакции
23.888
Ова е замена за она старото „Спермата има протеини, минерали...Ја прави кожата поубава“.
И заборави да го спомнеш она најбитното дека е нискокалорична што значи дека не дебелее ако се користи правилно;)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
По повод ова прашање, јас мислам ако голташ можеш и ти лично да заличиш на бившите. Може да се земе како база за идна насока на пластична хирургија оваа теорија.

:pos:

Леандра, ја мислам дека Мурнаи е у право.
Која голта - раѓа попаметно дете. А ако дозволува партенрот да и’ сврши врз лице, тогаш и таа и детето може да заличат на него.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
:pos:

Леандра, ја мислам дека Мурнаи е у право.
Која голта - раѓа попаметно дете. А ако дозволува партенрот да и’ сврши врз лице, тогаш и таа и детето може да заличат на него.
Неможеш со голтање да ја впиеш само интелегнцијата од партнерите, бидејќи директно преку премин во крвните садови ти автоматски примаш од физичкиот изглед на партнерот. Така да оваа наука доста може да помогне во надминување на физичките недостатоци на луѓето. Пример наместо да вежбаш голташ од билдер и веќе почнуваат твоите мускули да се пумпаат. Или имаш кафени очи, земаш плавоок и следното утро имаш и ти плави очи.

Затоа не се согласувам со Мурнаи, бидејќи он отишол чекор напред и го усовршил процесот само за интелегентно надградување на личноста голтач. А јас сеуште се бавам со базичната основа на оваа наука, трудејќи се да извлечам што поголем број на правци кои можат да му помогнат на човештвото.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Неможеш со голтање да ја впиеш само интелегнцијата од партнерите, бидејќи директно преку премин во крвните садови ти автоматски примаш од физичкиот изглед на партнерот. Така да оваа наука доста може да помогне во надминување на физичките недостатоци на луѓето. Пример наместо да вежбаш голташ од билдер и веќе почнуваат твоите мускули да се пумпаат. Или имаш кафени очи, земаш плавоок и следното утро имаш и ти плави очи.

Затоа не се согласувам со Мурнаи, бидејќи он отишол чекор напред и го усовршил процесот само за интелегентно надградување на личноста голтач. А јас сеуште се бавам со базичната основа на оваа наука, трудејќи се да извлечам што поголем број на правци кои можат да му помогнат на човештвото.
И јас ќе поработам на случајот штом е така. Цел жиивот пекам за плави очи, а решението ми било у кревет :)
Има ли препорачани дози колку, кога, како, на полна месечина, на новина, наутро, навечер, трипати на ден?

Член од
17 октомври 2013
Мислења
887
Поени од реакции
1.877
Добро е да се знае дека штом може да заличат и на него и на мене ако дозволам да ми сврши на лице. Ако сакам во очите и носот да е на мене да внимава да не капне таму :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom