GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
Тоа не се никакви небулози, тоа се ставовите на христијанството за сексот, не ги измислив јас, а тоа што ти мислиш дека се небулози, само покажува дека немаш никаква претстава за твојата религија, со која до пред некое време се чукаше во гради.
Ако си екстремно конзервативен, зошто не се чуваш за брак? Или за тебе конзервативност значи ти да си се ебеш, а на крај да бараш невино невестуле? Тоа ли е твојата дефиниција за конзервативност? Не синко, тоа е квазиконзервативност, лицемерие и себичност.
мачорче мачорче искрено да ти кажам прв пат еве во животот слушам дека христијанството проповеда дека треба да се има секс во мисинерска поза.. не сум знаел искрено да ти кажам,ќе бидеш ли љубезна да ми кажеш на која страна од светото писмо го пишува тоа ? конзервативноста е многу поголема философија од колку што можеш да замислиш невиноста е капка во океанот..
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 20:56 ---
Се чувствувам толку поласкан сега од зборовите на GhostLeader ... Едноставно ...
ххахахахахахахахахахахахахаахахха стварно се насмеав од срце,искрено денеска да се насмеам прв пат од срце