Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Тоа не се никакви небулози, тоа се ставовите на христијанството за сексот, не ги измислив јас, а тоа што ти мислиш дека се небулози, само покажува дека немаш никаква претстава за твојата религија, со која до пред некое време се чукаше во гради.
Ако си екстремно конзервативен, зошто не се чуваш за брак? Или за тебе конзервативност значи ти да си се ебеш, а на крај да бараш невино невестуле? Тоа ли е твојата дефиниција за конзервативност? Не синко, тоа е квазиконзервативност, лицемерие и себичност.

мачорче мачорче :D искрено да ти кажам прв пат еве во животот слушам дека христијанството проповеда дека треба да се има секс во мисинерска поза.. не сум знаел искрено да ти кажам,ќе бидеш ли љубезна да ми кажеш на која страна од светото писмо го пишува тоа :D? конзервативноста е многу поголема философија од колку што можеш да замислиш :) невиноста е капка во океанот.. :)
--- надополнето: 20 ноември 2013 во 20:56 ---
Се чувствувам толку поласкан сега од зборовите на GhostLeader :X3: ... Едноставно ...

ххахахахахахахахахахахахахаахахха :D стварно се насмеав од срце,искрено денеска да се насмеам прв пат од срце :D

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.171
Поени од реакции
27.815
@Мачорка - Он има заден химен. Истиот не е скинат и затоа мисли дека може да суди. Ќе му дојде време и на тоа :P
Скорпио тоа се вика ``однапред девица,одпозади стрелец`` :гик:

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
@Мачорка - Он има заден химен. Истиот не е скинат и затоа мисли дека може да суди. Ќе му дојде време и на тоа :P

не ме разочарувај сега таман ме насмеа.. за ова што пиша.. попрво би испил цијанит него тоа да го направам :)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Вистинскиот машки род според христијанството треба има да односи со припаднички на женскиот пол, ама исклучиво во брак, во мисионерска поза, не за уживање, туку за размножување, и не смее да користи контрацепција. Колку од овие услови исполнуваш ти, лицемерно квазихристијанче?
И со кој образ ги оцрнуваш девојките што имале секс пред брак кога и ти го правиш истото? Пишав и претходно, сакате невини - седете си и вие невини. Не може бе вие да ебете, а девојките да останат невини, не само што не е фер, туку и не е логички изводливо.

А тоа што пробуваш да го омаловажиш Шкорпион поради неговата сексуална ориентација е јадно и патетично.
Мила абе муслиман е... не го гледаш...

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
не ме разочарувај сега таман ме насмеа.. за ова што пиша.. попрво би испил цијанит него тоа да го направам :)
Може и обратно, ти мојот заден химен да го скинеш. Невин сум, може да се провери :pipi:. Верувај нема да се разочараш.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Можеш мојот заден химен ти да го скинеш. Невин сум :pipi:. Верувај нема да се разочараш.

ххххххххххх :D не фала,ипак јас го сакам понежниот пол :D иако не сме на иста бранова фрекфенција ама да си ми живо и ЗДРАВО шкорпионско за што ме насмеа, за тоа со ласкањето :D што беше добро беше :D

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
ххххххххххх :D не фала,ипак јас го сакам понежниот пол :D иако не сме на иста бранова фрекфенција ама да си ми живо и ЗДРАВО шкорпионско за што ме насмеа, за тоа со ласкањето :D што беше добро беше :D

Ама знам да бидам нежен ... :(

Ќе облечам и хулахопки, чипки, што сакаш! :place:

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Ама знам да бидам нежен ... :(

Ќе облечам и хулахопки, чипки, што сакаш! :place:

ни по цена на животот :),малце оф топик да отидем,знаеш често среќавам по пат јаки женски знаеш баш она јаки,и тогаш ми доаѓа понекогаш мисла E АЈ БИДИ ПЕДЕР... :D

R

Rigel Kent

Гостин
ни по цена на животот :),малце оф топик да отидем,знаеш често среќавам по пат јаки женски знаеш баш она јаки,и тогаш ми доаѓа понекогаш мисла E АЈ БИДИ ПЕДЕР... :D
А мислев дека ти иде да се запрашаш дали е скината :place: , овој види го што се прашувал :( .

N

Nessa Alcarin

Гостин
Се самоказнуваш, добар си, добар ми се допаѓаш... Знаеш свештениците во старо време се казнувале со камшици ако имаат блудни мисли, може и ти го правиш тоа а? Ако ти е тешко сам да се камшикуваш, кажи, јас со задволство би те камшикувала... :)

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Се самоказнуваш, добар си, добар ми се допаѓаш... Знаеш свештениците во старо време се казнувале со камшици ако имаат блудни мисли, може и ти го правиш тоа а? Ако ти е тешко сам да се камшикуваш, кажи, јас со задволство би те камшикувала... :)
некому болка а мене задоволство да ме камшикува вака кул дама како тебе :D :D :D јас ти се допаѓам ? не сум сигурен затоа те прашувам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom