Saladin ќе те дружи тебе во апстиненција и мирно ќе си посматра младо чељаде како се прави дрвентус.Саладин си го заборавил.
Saladin ќе те дружи тебе во апстиненција и мирно ќе си посматра младо чељаде како се прави дрвентус.
It`s slalom, cause it`s 50%... Well, this looks like its going downhill now .... :/
It`s slalom, cause it`s 50%.
Why did the toilet paper run downhill?
to get to the bottom.
Why indeed?
Дечки само ке ве замолам да се пријавувате како одговор на постов за да биде полесно на крај да се преброиме. однапред благодарам@wiksa
@Stefan-kobe
@Шкорпион
@bebush
@Ilumious
@Saladin
@SomeoNe! (not sure)
@blue ladybug (not sure)
@NikolaMKD91 (not sure)
@Pivkov (not sure, плус се бара бадентер за него 2ра година нема шанси да е полнолетен, се во интерес на тоа да нема проблеми со сините момчиња. Ако си фер кон останатите и се придржуваш до тоа што ти е законски дозволено никој од нас неможе да ти забрани да дојдеш ама се надвор од законските рамки може да ни направи прблем и на нас. Затоа размисли за доброто на форумџиската заедница дали ако дојдеш ќе се направиш дрво(ден на дрвото е одложен ако не пристигнала информацијава до тебе) и кога ќе се упатиш накај дома, други собиранки сигурно ке има пак што нема да се наменети за пиење и сигурно нема да седиме до касно во ноќта.)
Ххахахаха абе брат не сум некое нецивилизирано и не социјализирано дете бе.. сум идел на разни пијанки,ме боли кур за законот мене... како и да е ќе си идам јас со некој автобус у 12:30..Иначе не е сигурно зашто сум на ебан мјузикл од Корчагин поради тоа сум 40% сигурен..@wiksa - Го погоде.
@Pivkov - Ников ме загрижува. За да не бидеш единствен кој нема да пие алкохол, и јас ќе апстинирам. Само ќе му кажам на келнерот, I'll have what he is having
![]()