П
Пепси_
Гостин
Све се чита и снима на форумов.![]()
![]()
na naredna sobiranka jas i ti ce druzime ako li
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Све се чита и снима на форумов.![]()
![]()
Само кажете ми каде беше точно Маршалот? Ако стигнам после мјузиклот,ќе дојдамВака, у сабота за Кај Маршалот, пријавувајте се од сега.
Јас и Викса сме сигурни, другите пишете кој ќе доаѓа ама за сигурно да е, за да не извисиме со бројка кога ќе отидеме у кафаната. До четврток да дефинираме бројка, па да закажуваме со време.
Карши вулканСамо кажете ми каде беше точно Маршалот? Ако стигнам после мјузиклот,ќе дојдам![]()
Скорпи остај го детето.Имаш мапа овде. Не ни кажа, имаш над 18 години?![]()
А чекај малце, кој фактор е тоа јас дали имам 18 години? Иначе фала за мапатаИмаш мапа овде. Не ни кажа, имаш над 18 години?![]()
А чекај малце, кој фактор е тоа јас дали имам 18 години? Иначе фала за мапата![]()
Сите предлози на викса ги ставате за во некоја блиска иднинавикса, околу наргилето, тоа беше само една идеја за во некое идно време, после нова год. или картингот за на пролет![]()
А чекај малце, кој фактор е тоа јас дали имам 18 години? Иначе фала за мапата![]()
1. Собиранката беше означена како пијанка
2. Според законот забранета е продажба и точење на алкохол на малолетни лица (читај лица кои немаат навршено 18 години)
3. Според законот забрането е движење на малолетни лица по 24 часот без придружба на родител или старател