Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.172
Вака, у сабота за Кај Маршалот, пријавувајте се од сега.
Јас и Викса сме сигурни, другите пишете кој ќе доаѓа ама за сигурно да е, за да не извисиме со бројка кога ќе отидеме у кафаната. До четврток да дефинираме бројка, па да закажуваме со време.

Хајсенберг

Компјутерски Инжињер
Член од
15 ноември 2013
Мислења
347
Поени од реакции
365
Вака, у сабота за Кај Маршалот, пријавувајте се од сега.
Јас и Викса сме сигурни, другите пишете кој ќе доаѓа ама за сигурно да е, за да не извисиме со бројка кога ќе отидеме у кафаната. До четврток да дефинираме бројка, па да закажуваме со време.
Само кажете ми каде беше точно Маршалот? Ако стигнам после мјузиклот,ќе дојдам :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.172
Еј луѓе само ве молам до четврток најдоцна да кажете, за да закажеме. Знам дека сме вторник и дека е ептен рано за некои да кажат уште од сега дали се сигурни, али во четврток мислам дека е ок да се каже.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
А чекај малце, кој фактор е тоа јас дали имам 18 години? Иначе фала за мапата :)

1. Собиранката беше означена како пијанка
2. Според законот забранета е продажба и точење на алкохол на малолетни лица (читај лица кои немаат навршено 18 години)
3. Според законот забрането е движење на малолетни лица по 24 часот без придружба на родител или старател

се на се...присуство на малолетно лице на собиранка најавена како пијанка е потенцијален проблем

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.917
Поени од реакции
11.289
викса, околу наргилето, тоа беше само една идеја за во некое идно време, после нова год. или картингот за на пролет;)
Сите предлози на викса ги ставате за во некоја блиска иднина :D
А чекај малце, кој фактор е тоа јас дали имам 18 години? Иначе фала за мапата :)
1. Собиранката беше означена како пијанка
2. Според законот забранета е продажба и точење на алкохол на малолетни лица (читај лица кои немаат навршено 18 години)
3. Според законот забрането е движење на малолетни лица по 24 часот без придружба на родител или старател
:pos:

Член од
11 април 2012
Мислења
4.756
Поени од реакции
5.510
@wiksa
@Stefan-kobe
@Шкорпион
@bebush
@blue ladybug
@NikolaMKD91 (not sure)
@Pivkov (not sure, плус се бара бадентер за него 2ра година нема шанси да е полнолетен, се во интерес на тоа да нема проблеми со сините момчиња. Ако си фер кон останатите и се придржуваш до тоа што ти е законски дозволено никој од нас неможе да ти забрани да дојдеш ама се надвор од законските рамки може да ни направи прблем и на нас. Затоа размисли за доброто на форумџиската заедница дали ако дојдеш ќе се направиш дрво(ден на дрвото е одложен ако не пристигнала информацијава до тебе) и кога ќе се упатиш накај дома, други собиранки сигурно ке има пак што нема да се наменети за пиење и сигурно нема да седиме до касно во ноќта.)

ПС се надевам дека го погодив новиот систем за означување
2хПС да ги замоломе сите останати кој сакаат да се пријават и да не дружат да продолжат со изменување на овој пост за да ја знаеме бројката.
3хПС ако некој сум испуштил нека се извинувам однапред нека има предвид дека е повеќе од 1 часот наутро

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
@wiksa - Го погоде :D.

@Pivkov - Ников ме загрижува :D. За да не бидеш единствен кој нема да пие алкохол, и јас ќе апстинирам. Само ќе му кажам на келнерот, I'll have what he is having :P

Kajgana Shop

На врв Bottom