Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво некој имал искуство со бмв 525 тд 116 коња ???? Заинтересиран сум да земам гледам 2 во добра состојба само другото е 524 тд исто коња која е разликата во моторот ?

Што мислите за Голф 1? Дали се скапи деловите за него и дали е побезбедна кола од Југо/Застава/Лада Самара и слично?

Што мислите за Голф 1? Дали се скапи деловите за него и дали е побезбедна кола од Југо/Застава/Лада Самара и слично?

Гледајки го краш тестот од гољф 1 праен не би рекол дека е безбедна кола.Деловите не се скапи но ги нема.Околу мотор и предница се наога ама за каросерија тешко сепак е доооста стар модел....Позз

дечки се мислам деновиве да земам ксенон и за малце ке порачав H4 ... е арно ама ме натера ѓавол да видам да не не се H4 и кога навистина.... успеав да ја извадам сијалицата за долго светло и гледам на неа пишува H3 а за кратко е толку забутана што сигурно ке ми треба едно саат време да му најдам фора и цака како се вади сијалицата ( за ставање ми е страв да помислам дури)

е сега прашањето ми е - пошто долгото знам дека е Н3 а кретково незнам.... можно е и краткото да е Н3 сијалица или може и Н7 Н5 или нешто друго?

прашувам пошто до сега се што сум возел имало Н4 стандардни сијалици....

Kраткото е Н7.

Каде најефтино може по Скопје да се најде зимска опрема (ака ланци)?

Каде најефтино може по Скопје да се најде зимска опрема (ака ланци)?

Мислам во HUBO и во оние продавниците за автомобилска опрема на Пластичарската.

Во Хубо ми се чини беа нешто под 1000, а во пластичарската не ми текнува точно :unsure:

Толку се секаде,на бензинска на Лукоил се 950 денари мислам.

Луге не се зезајте со ланците.Денес казнија еден тип зошто носеше ланци несоодветни за своето возило.Значи ако немате не импровизирајте туку купете си.......

Ne se zanesuvajte so neprovereni marki na masla. Za odlicno i eftino maslo se znae Lukoil. 5W-40 - 4l tuba e 1000 denari polusintetika. Podobro i nema na pazarot.
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 11:52 ---
Ne se zanesuvajte so neprovereni marki na masla. Za odlicno i eftino maslo se znae Lukoil. 5W-40 - 4l tuba e 1000 denari polusintetika. Podobro i nema na pazarot.

Луге не се зезајте со ланците.Денес казнија еден тип зошто носеше ланци несоодветни за своето возило.Значи ако немате не импровизирајте туку купете си.......

Мислам дека според закон не мораш да носиш ланци во град. Исто ми кажаа дека ако имаш 4 зимски гуми, не морало ланци. Не сум проверил за сигурно, може некој што знае да информира за ова?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom