Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
И после ја сум имала проблеми со памтење.. :icon_lol:. На повеќето нели им одговараше сабота, така да датата (23.11) е веќе договорена. Муабетот беше за пијанка, само дали надвор или внатре.. @wiksa или @Stefan-kobe, некој од овие двајца божем требаше да организира али слабо, изглеа само на зборови се јаки :P :icon_lol:
Знам дека јас и ти зборевме нешто, ама пишав тука за да се одзиват и други луѓе.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Знам дека јас и ти зборевме нешто, ама пишав тука за да се одзиват и други луѓе.
Се збореше и на последнава собиранка за истото, затоа и ги спомнав "организаториве" :))).

N

NikolaMKD91

Гостин
Дечки доколку би се организирала викендов пијанка, имате ли идеја на кое место би била ? Во парк е убаво, ама времето е непредвидливо и ладно. Ја би повеќе на некое место со покрив над нас и многу алкохол . :D

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
13.464
Никој не е луд да организира собир во парк навечер во ова ненормално студено време...

... ваљда.

Може некој локал кај што има евтини пијалоци. Имајте милост, па слави одат, па празници се ближат. Џигер није ист што бијаше. :D
Јас идам ако е вечерно.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Јас дефинитивно не сум за негде надвор. Мразам ладно. Да не се пушачиве, немаше ич да правам компромиси :D.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.756
Поени од реакции
5.510
Се збореше и на последнава собиранка за истото, затоа и ги спомнав "организаториве" :))).
And as it is, јас како и за билијардот пошав сосе твојот предлог за у парк или за кај маршалот често поминувам од таму и како што гледам ушет им важат оние претерано ниски цени (плус бебуш може да ни среди ВИП сепаре :P) арно ама после мојот пост се појавија постови дека не им одговарало тогаш дајте друга дата, па некој почна за наргиле да пишува и пак мојот ангажман отиде во неповрат. Е сеа незнам колку е погодно маршалот за у сабота вечер ама друго ефтино кафанче предложете бе чекате собиранка да ви организира АЛКОХОЛИЧАР кој летово прв (и веројатно последен пат ) се начука (btw знам дека испив малку за нивни стандарди) само затоа што им ветил на другарите дека ќе го видат еднаш во животот пијан. Јас предложив одзив имаше минимален. @Stefan-kobe , @kooperativa , @blue ladybug и толку се од оние кој се секавам дека беа заинтересирани.

ПС посебно за тебе потенцирав дека ете пак јас ке почнам и ке се побунат да сменат датум место време па може и луѓе, а на крај ќе биде Викса рече а не исполни.

ППС @Stefan-kobe дај бе пријател бар кафана е твој ресор не мој вади ме од ситуацијава гледаш со тебе сум заглавен не мрдна со прст за дома живи да си идеме :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.179
Ја знам доста кафани ама многу од тие ќе не удрат по џебот, а претпоставувам ова не им одговара на 90% од членовите. :D Ефтино е четврток у Дион, жестоките се на 50% попуст, недела мислам дека у Два Златника важи истото како за Дион, у другите кафани што сум бил се поприлично скапички. За Кај Маршалот не знам, затоа што не сум бил таму, ама Бебуш ми кажа дека било добро така да може и таму да се резервира. Само петок да не е, зашто сме по слави. :D

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.917
Поени од реакции
11.290
Прееска дознав дека во среда ќе било ден на дрвото, па ќе беше добра симболика да се здрвиме. Онака на сред недела, работно, мамурно неодговорно.
Како и да е, да дознаев, порано ќе предложев, а за викендов вајда ќе можам.

S

StormRage

Гостин
Прееска дознав дека во среда ќе било ден на дрвото, па ќе беше добра симболика да се здрвиме. Онака на сред недела, работно, мамурно неодговорно.
We can organize that... And I'm in :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Го одложија, топло било(n)

N

Nessa Alcarin

Гостин
А зш овие собиранки се во Ск се дешаваат
Зошто тој што дава предлог е од Скопје, најчесто... Или ти сакаш да се организираме 20 души и да дојдеме во град по твој избор, само за тебе?
Организирајте си и вие од кај што сте или дојдете за Скопје, не е забрането. :)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
за жал ако овој викенд се организира нешто, јас нема да можам да ве дружам.
на раб сум така да .......:(
викса, околу наргилето, тоа беше само една идеја за во некое идно време, после нова год. или картингот за на пролет;)

П

Пепси_

Гостин
Не е ненормален , туку паланечки менталитет типичен за луѓе од Подржикоњ :facepalm: Ако некој се зачленил на форумов само за да запознае нови луѓе и личности сигурно е очајник без социјален живот (таквиот најдобро се оговара во приватни пораки) , кој што седи по цел ден пред пц само за да најде друштво за на кафе. :facepalm: Мислам до кога бе со вакви размислувања. Sp4wN- убаво ти реплицираше и ти објасни. Знам дека одма сеа ќе мрчиш за етикетирање, а ти си првата што го изетикетира човекот како очајник. Срамота !

od kaj pa ti tolku upaten koj so prae po pp :D od dbk da ne si

Kajgana Shop

На врв Bottom