Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

O

Orion.

Гостин
Да се разбереме, не мислев ја ништо лошо, само малку очајно делува да се зачлениш на форум само за да најдеш друштво за кафе ;) Инаку не е проблем, овде во секој момент може да се најде некој кој би те дружел :)
Ако го следиме твоето резонирање онда целава тема е всушност за очајници. Прави разлика ако некој е член од 2006 или од вчера под услов вие претходно да не ги познавате лично и двајцата? Нели темава за тоа е. Доколку пак вие искачате само одбрано друштво, тогаш темава ја губи суштината...

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
мислам дека сум дупла скорпија....
друго ништо не е дупло..да не кажам двојно....
:)

The Scorpion is strong in this one ...

We shall get along greatly, you and I, young форумски собиранки padavan.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
13.464
Сум бил пред 3-4 години. Искрено, ми се згади од атмосферата... Невикам дека не се смениле работите, али толку нафатирани ни у арабеска не доаѓаат ...
Значи твојот револт постои од некое друго време. Или општо можеби од таквите собири. Пошо спомна пред 4 години не си бил, ме интересира чисто, дали би дошол на една оваква каде да не речам 95% од членовите се сосема различни од оние пред 4 години?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Коде беше ова?
На плоштад, кафич/ресторан за големците. Каде што ако треба и со x6 ка ќе се паркирам, али тој што има статус, има статус и најреално да гледаме, неможеш да врзеш ни 2 реда муабет со девојки, ако не си камењар... келнерот не те перцепира, па камоли девојките ...

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
@Saladin - I'm a 4 year old member of the forum and I'm offended by that statement ... (>.>)

:D

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Значи твојот револт постои од некое друго време. Или општо можеби од таквите собири. Пошо спомна пред 4 години не си бил, ме интересира чисто, дали би дошол на една оваква каде да не речам 95% од членовите се сосема различни од оние пред 4 години?
Со задоволство.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Ако го следиме твоето резонирање онда целава тема е всушност за очајници. Прави разлика ако некој е член од 2006 или од вчера под услов вие претходно да не ги познавате лично и двајцата? Нели темава за тоа е. Доколку пак вие искачате само одбрано друштво, тогаш темава ја губи суштината...
Ја ни најмалку не се сметам за дел од било какво одбрано друштво. Досега се имам појавено на 2-3 собиранки организирани тука и на сите си поминав супер, запознав супер луѓе и немам никаков негативен коментар. И јас кога се зачленив не познавав никого и сметам дека е сосема океј доколку некој сака да шири познавства благодарение на форумов. Како што веќе реков, тука секогаш може да се најдат луѓе расположени за дружење. Единствено ми падна смешно кога видов дека членот е завчерен вчера, ништо повеќе.
Тоа е тоа, не мислам повеќе да образложувам.

N

NikolaMKD91

Гостин
А за мојата недостижност ич не се секирај, се имам запознаено со доволно луѓе од форумов за да можам да кажам дека немам „ненормален менталитет на запознавање“. Поздрав
Не е ненормален , туку паланечки менталитет типичен за луѓе од Подржикоњ :facepalm: Ако некој се зачленил на форумов само за да запознае нови луѓе и личности сигурно е очајник без социјален живот (таквиот најдобро се оговара во приватни пораки) , кој што седи по цел ден пред пц само за да најде друштво за на кафе. :facepalm: Мислам до кога бе со вакви размислувања. Sp4wN- убаво ти реплицираше и ти објасни. Знам дека одма сеа ќе мрчиш за етикетирање, а ти си првата што го изетикетира човекот како очајник. Срамота !

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
13.464
Шкорпи, thou should be glad by it. Such a gentleman as I am, telling that these sobeerankahs are better than those in the early times... башка и честоста кога се организираат, присутноста, сами по себе си кажуваат. И не е очајност. Тоа се предрасуди најчесто од луѓе кои не присуствувале.

Со задоволство.
Бујрум, еве се договараат често тука, може да не` дружиш. И пак ќе кажам грешка правиш ако мислиш дека еднаш кога си бил порано некаде на плоштад би ја поистоветил со сегашниве неколку.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајде престанете, готово.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Викендов, собиранка? Каде, колку саат, кој и кој? Ајде.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Не е ненормален , туку паланечки менталитет типичен за луѓе од Подржикоњ :facepalm: Ако некој се зачленил на форумов само за да запознае нови луѓе и личности сигурно е очајник без социјален живот (таквиот најдобро се оговара во приватни пораки) , кој што седи по цел ден пред пц само за да најде друштво за на кафе. :facepalm: Мислам до кога бе со вакви размислувања. Sp4wN- убаво ти реплицираше и ти објасни. Знам дека одма сеа ќе мрчиш за етикетирање, а ти си првата што го изетикетира човекот како очајник. Срамота !
1. Ја не изетикирав никого како очајник, само кажав како изгледаше тоа во моите очи;
2. Не оговарам никого по приватни пораки, баш напротив, приватни пораки разменив само со дотичниот корисник @felceazura, кој патем самиот не се најде толку навреден од мојот коментар како некои од вас;
3. Твоето мислење го почитувам, без разлика што не се согласувам со него, а ако мислиш да играш на картата „провинцијалци“, тука не е местото за тоа, не е мој проблем тоа што тебе ти сметаат луѓето од Подржикоњ.
Поздрав

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
13.464
Ај нека биде петок вечер? За сабота не сум најсигурен.

(пишано со скопска назална шмизларска дикција :D)

ЕДИТ: ми одговара и сабота, роденденот ќе се славел преку ден.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
И после ја сум имала проблеми со памтење.. :icon_lol:. На повеќето нели им одговараше сабота, така да датата (23.11) е веќе договорена. Муабетот беше за пијанка, само дали надвор или внатре.. @wiksa или @Stefan-kobe, некој од овие двајца божем требаше да организира али слабо, изглеа само на зборови се јаки :P :icon_lol:

N

NikolaMKD91

Гостин
Ај нека биде петок вечер? За сабота не сум најсигурен.

(пишано со скопска назална шмизларска дикција :D)
И мене ми е одговара петок вечер, сабота не сум баш најслободен.
Нема надолго да објаснувам само во неколку реченици, бидејќи Ilumious пресече, а и несакам да ја разводенувам темата. Како што се оцрта членот во твоите очи така му препиша етикета, со твојот менталитет. И при тоа не мислам буквално на менталитет од Крива Паланка ( Секоја почит за луѓето - еснаф народ ) . Туку под паланечки мислам на оној closed minded затворен менталитет . Тебе ти паднало смешно што членот бил зачленет вчера, мене ми падна смешен твојот начин на размислување. Готово, во врска со ова нема да ти реплицираме повеќе во интерес на темата.Поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom