Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Некој што се губи на гостински терен?

Некој што со топка „во него“, може да пушти 2-3 чекори и да стигне од гол до гол а притоа без проблем да помине 2ца играчи и секако, даде гол.

Mojt, mojt, ne velam ne, mene licno me zabole dali e indiec, keniec, germanec ili uzbekistanec, spanec ili od malawi. Smao da se vklopi i da zeme konecno pak titula.
Se drugo e sporedno.

Лалана е најсветлата точка во Англискиот фудбал моментално, и јас би бил презадоволен ако Роџерс се реши него да го купи.

Браааааааааааат што направи бе..

Исто како Керол што беше најсветлата точка за Англија. Како Јанг и Даунинг што беа зверските крила на Англија.Како Хендерсон и Заха што се едни од поталентираните. Како Хјуз што е иднината на Англија.. у овој стил нешто е и Лалана така?

За истиот Лалана збориме? Оној што не се спои со топка против Чиле ??

Дај избацете го од моабети дрвово, ве молам.

Браааааааааааат што направи бе..

Исто како Керол што беше најсветлата точка за Англија. Како Јанг и Даунинг што беа зверските крила на Англија.Како Хендерсон и Заха што се едни од поталентираните. Како Хјуз што е иднината на Англија.. у овој стил нешто е и Лалана така?

За истиот Лалана збориме? Оној што не се спои со топка против Чиле ??

Дај избацете го од моабети дрвово, ве молам.

So mu fali na Hendo? Zaedno so Skrtel se najborbenite igraci u timot. Dobi povik za reprezentacijata, za 2 godini ima poveke od 100 nastapi za timot....
Hughes se smeta za najgolem angliski talent so Barkley od Everton. Ne mozes da sudis predvreme za 18 gosisno dete. Ova sezona e standarden u Derby i ovie so malku sreka moze i ke se borat za play-off. Pred nego edvaj se borea da opstanat u championship.
Mislam deka Rodgers so pricina go pusti Wisdom vo Derby.

Za Lallana se soglasuvam,golemo NE i od mene :D

So mu fali na Hendo? Zaedno so Skrtel se najborbenite igraci u timot. Dobi povik za reprezentacijata, za 2 godini ima poveke od 100 nastapi za timot....
Hughes se smeta za najgolem angliski talent so Barkley od Everton. Ne mozes da sudis predvreme za 18 gosisno dete. Ova sezona e standarden u Derby i ovie so malku sreka moze i ke se borat za play-off. Pred nego edvaj se borea da opstanat u championship.
Mislam deka Rodgers so pricina go pusti Wisdom vo Derby.

Za Lallana se soglasuvam,golemo NE i od mene :D

Брат,сеа Хендо колку и да си го фалиме ние е само просечен фудбалер,неможе да носи тим..тимот го носи него.Ако нема играчи околу него ,не игра ни он ништо посебно тоа се виде и првата сезона под Кени и првите 5-6 месеци под Роџерс(пред да дојдат Кутињо и Стариџ).

Хјуз е играч за кој и не ми се ни прави моабет.18 годишен британец кој вреди 12м а игра у втора лига..
Еве сеа еден пример ќе ти кажам за да видиш зашто мислам така.
Шелви донесен за милион и нешто од втора лига како талент(еден од подобрите у тоа време,бар така беше претставен).Првата сезона у Ливерпул ништо посебно али нормално не ни беше гајле пошто е платен милион а е млад па има време.После беше пратен на позајмица во Блекпул,се изнададе голови..растураше во втора лига. После се врати и пак ништо у Ливерпул за на крај да биде продаден за 5м после 3 и кусур години.
Сеа за разлика од него овој Хјуз би дошол за сума од 10-12м фунти што е повеќе од Кутињо. Каде би играл овој? Млад е за ПЛ,прва постава нема шанси на некој да фати.Купови не играме. Ќе се развива у младински тим? за тоа 12м?? А ако не го биде за 2 години? Шо после,ќе го дадеме за 4-5 на Кристал Палас или Свонси?

Кај е оној Заха, до лани што го потеа на сите весници?? Ја не сум го чул дека напраил нешто освен што ја ебел ќеркаму на Мојс..

Ваквиве млади таленти поготово Британските таленти не успеваат така брзо и лесно. Баркли сеа го видам у сабота што играч е. Хјуз,Заха,Јанузај све тоа ќе има некој блесок и за 2-3 месеци ќе ги снема. Имаше и Стерлинг таков блесок,па сега ќе го праќаат на позајмица..
Не ги бива,џабе ги форсираат.

Hughes ne e materijal za prv sostav seuste no ne sakam da go gledam kako uspeva u dres na Lajncester.:icon_mrgr:

Zaha znaev deka nema da go bide. Ince>Zaha u sekoj moment.

Januzaj e edinstveniot od Lajncester so ke go bide ama se nadevam deka ke im izbega kako so im izbega Pogba :icon_mrgr:

баш некни разгледував кои грачи се стандарни во своите екипи, од оние кои ни требаат, а кои би можеле да бидат идни ѕвезди, а моментално се на позајмица, дојдов до еден заклучок дека преоден рок во кој би дошле пасторе и инс би бил супер.
данкан од ливорно е талент, исто и де бруин од челзи. гледам дека мартинез и алкантара не играат во баерн, исто и сонг во барса... има многу играчи. сите овие би ги зеле дупло поефтино од то шо тие платиле за нив, само кој би бил најдобриот избор?

баш некни разгледував кои грачи се стандарни во своите екипи, од оние кои ни требаат, а кои би можеле да бидат идни ѕвезди, а моментално се на позајмица, дојдов до еден заклучок дека преоден рок во кој би дошле пасторе и инс би бил супер.
данкан од ливорно е талент, исто и де бруин од челзи. гледам дека мартинез и алкантара не играат во баерн, исто и сонг во барса... има многу играчи. сите овие би ги зеле дупло поефтино од то шо тие платиле за нив, само кој би бил најдобриот избор?

Alkantara e povreden isto i Martinez bese povreden do skoro...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom