Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
И на тие посебни што ни ги кажуваше за сингл во минус влеговме..
Само 1 погодена од 5 утакмици

Нема потреба од повеќе објаснување мислам :)

Па ти мислиш он ќе ти ги каже тие што ќе испаднат ?

Од тие 5 на 4 уплатил по 100 денари на 5тата што испадна лупнал 15000 евра и ете во ќар.
Ама ете кога не сфаќате..

Од тие 5 на 4 уплатил по 100 денари на 5тата што испадна лупнал 15000 евра и ете во ќар.

По 200 евра викаше дека уплатил на тие, па сега нека си израчуна колку е во “минус“ само од тие тука што ги кажа..

:pos::pos:

Џабе лешинарите. Аматеризмот не се поправа со лош сарказам, само ги потенцира фрустрациите.

:)

За секое мое тврдење овде ви понудив доказ. Бегате од доказите како Ѓаолот од крстот.

Бидете мажи, прифаќајте кладби, а не интернет мангупчиња на батерии. Ова не се однесува на Драгонски, кој е чисто интернет лик.

;)

Денес имаше шест фудбалски натпревари на кои што коефициентите драстично паднаа. Сите шест излегоа.

Сега навистина зборуваш за работи за кои што поим немаш. Познавам неколкумина кои работат уплаќање на паднатите коефициенти по нашите кладилници, и затворање на Бетфер. Сите тие константно депонираат пари, бидејќи парите доаѓаат наваму.

Навистина е глупаво да кажуваш работи за кои што немаш никакво искуство.

Знаеш ми здосади вака да се контреме и ништо продуктивно да не правиме. Па затоа велам да поченем една компетиција. Јас ти и кој друг сака. Од денес до Нова Година ќе ставаме по 2 типа на ден, влог од 1-10 и после Нова Година ќе видеме кој имал подобра серија во тој период :)

Така ем ќе си направеме поинтересено, ем ќе придонесеме за темата. What say you ?

Знаеш ми здосади вака да се контреме и ништо продуктивно да не правиме. Па затоа велам да поченем една компетиција. Јас ти и кој друг сака. Од денес до Нова Година ќе ставаме по 2 типа на ден, влог од 1-10 и после Нова Година ќе видеме кој имал подобра серија во тој период :)

Така ем ќе си направеме поинтересено, ем ќе придонесеме за темата. What say you ?

Јас сум IN, само да го правиме тоа во друга тема, не тука. Може и анкета да има за кајганаџииве да типуваат кој ќе победи :sneaky:

Може.

Само ако сакаш малку да ги модифицираме правилата.

Нека бидат по 3 типа секој ден, и флат стејкс, за поедноставно.

И да дефинираме кои коефициенти ќе ги користиме, он лајн или од нашите кладилници?

Зашто флат стејкс?

Сигурно нема да уплатам иста сума на коеф 1.9 и 4.5

Фудбал

18:10 Храдец : Карвина - 1 @ 1.70
19:00 Биел : Шафхаузен - 3+ @ 1.55
20:00 Хелмонд : Вилем II - 3+ @ 1.45
20:30 Австрија21 : Унгарија21 - 1 @ 1.45

---

Кошарка

20:30 Партизан : Црвена Звезда - 2 @ 1.65

---

Хокеј

14:00 Рубин : Изхстал - 1 @ 1.45
16:30 Брест : Злобин - 2 @ 1.50
16:30 Петерзбург : Локомотив Јарослав - 1 @ 1.35
19:00 Ѓургарденс : Бик Карлског - 1 @ 2.00

Може и без последната хокеј.

Јас сум IN, само да го правиме тоа во друга тема, не тука. Може и анкета да има за кајганаџииве да типуваат кој ќе победи :sneaky:

Јас поради таа причина побарав посебен подфорум да има за кладење каде секој член би можел да си отвори своја тема и да си води статистика.
Нормално постирањето во таа тема би била по некои правила за да биде попрегледно... И така ќе се знае кој има добри типови а кој ѓубре типови :D

Ама тешко поминува тоа со администрацијава тука

Можеме вака: Да отвориме подфорум каде ќе се пријавиме за играва и еве од четврток петок може да почнеме. Ќе почнеме на пример со банка од 100 единици па кој колку сака нека става на тип. После месец два три ќе видиме кој бил најуспешен.

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
Убо ќе напрајте, јас само ќе препишвам од Топче, Vidooq и LaChupacabraLoca :)

И од другите, не се лутете :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom