Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Дали постои опција ако сменам пасворд да не стигне на мејл? Поточно на тој што мислам да му го сменам, да не му стигне на мејл де :icon_lol:

А и да му стигни што ако? Со се така дотичната особа ќе сфати дека му е менат пасвордот. А и во денешно време кој проверва мејл? :/

А и во денешно време кој проверва мејл? :/

90% од интернет корисници. А останатите 10% се бадијалџии кој се занимаваа со ФБ и други социјални мрежи.

Некако кликнав на тикерот да ми се скрие и сега неможам да го вратам назад :@

Новини во чатот
fbchat.jpg

Па сега се повеќе и повеќе се користи фејсбук од мобилен и логично е ова што го сторија.

Дали некој знае како да ги исклучам известувањата од групата каде што сум админ да ми стигааат на мојот личен профил (а најавен сум со мојот профил, не со тој на групата и пак ми стигаат известувања) ?

Имам голем проблем со фејсбукот. Ми се бришат контактите сами. Ги прашувам тие што ме избришале, но тврдат дека тие не ме избришале. Да се вклучам од друг уред треба да се внесе код кој ми стига на телефонот и со тоа влегувам од непознати уреди. Вчера за 2 часа 15 контакти ми снема. Некои од нив ги најдов како избришани. До што може да е проблемот? :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom