Фан клуб: ЖРК Вардар

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.363
Ќе има ли вечер реприза на Алфа и кое време?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.672
Поени од реакции
4.368
Аууууууууу..... ова не го очекував. Пред неколку дена пишав дека имаме многу слаби десни бекови ( за Дмитровиќ и бев во право :)), али морам да си го повлечам мислењето за Кликовац. Девојкава за мене беше најпријатно изненадување вечерва. После утакмицата со Бера-Бера кога доби црвен картон (три исклучувања) за едно полувреме, мислев дека со Ларвик, кои се практично норвешка репрезентација ќе се изгуби тотално и очекував вечерва да имаме дупка на таа позиција, али ме разубеди, ако прикажува ваква игра до крај на сезона ние практично и немаме слаба позиција у тимот.
Најголемо :cuc: за Индира, за колку кратко време само успеа да ги воигра и да изгради идеална атмосфера во тимот, уживање е да се гледа како се бодрат и какво заедништво има меѓу нив.

G

Geezer

Гостин
Не бев дома скоро цел ден, гледам наслов на некој портал '' Вардар со стил го заврши првиот дел од ЛШ ''. И мислев дека загубиле, ама играле добро и достојно докрај.

Кога гледам, победа. Позинав, ептен ме изненадија. Силни се, не дека беа апла аутсајдери, ама победа против Ларвик на гости е нешто извонредно.
Дефинитивно, овој тим може многу подалеку отколку што ние мислиме.

Сега ја гледам снимката. Коментаториве повозбудени ќе беа Вардар да изгубеше. Пацери, како да ни е секојдневна рутина да го победуваме вице-шампионот на Европа.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Уф мераци беше утакмицата да се гледа вчера, девојките од прва до последна минута оставија срце на терен и огромен успех е ова што го победија Ларвик на гости.
Дефинитивно после ова Европа поинаку ќе ги гледа нашите ракометарки бидејќи вчера ретко кој би рекол дека ќе имаат некакви шанси за триумф.

Кастратовиќ одлично ги спремила девојките и на секој тајм аут знаеше што да им каже, ракометарките го правеа тоа и ете го резултатот.

Имаше нерезонски шутеви на неколку наши ракометарки ама нема да им замерам бидејќи во другите сегменти беа на ниво.
Суслина и Јованка дефинитивно беа едни од најзаслужните за победава и морам да кажам дека иако ме чудеше потегот на Индира да ја остави Лекиќ на клупа видовме дека на крај добро испадна.

Секоја чест за успехов и се надевам дека ќе одат до врвот сезонава затоа што после ова мислам дека се способни.
Не викам дека немале квалитет но ќе си речеш ај првата сезона нека се уиграат па после ќе целиме на високо ама Индира одлична работа врши. Атмосферата во тимот се гледа дека е одлична, девојкиве се злато.

Иначе до кај е доживотниот договор за ЈОВАНКА?
Од утакмица во утакмица се повеќе и повеќе ме импресионира, девојкава никогаш не треба да ја пуштиме да си замине!
Само да начекам дрес од неа одма го купувам.

Читнав нешто за да праиме Кајгана собиранки на утакмициве па само да ви кажам да ме планирате и би сакал карти да купуваме за М - блоковите.
Не можам да ја гледам Јованка од далеку :icon_lol:

Тоа е таа атмосфера

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Уф мераци беше утакмицата да се гледа вчера, девојките од прва до последна минута оставија срце на терен и огромен успех е ова што го победија Ларвик на гости.
Дефинитивно после ова Европа поинаку ќе ги гледа нашите ракометарки бидејќи вчера ретко кој би рекол дека ќе имаат некакви шанси за триумф.

Кастратовиќ одлично ги спремила девојките и на секој тајм аут знаеше што да им каже, ракометарките го правеа тоа и ете го резултатот.

Имаше нерезонски шутеви на неколку наши ракометарки ама нема да им замерам бидејќи во другите сегменти беа на ниво.
Суслина и Јованка дефинитивно беа едни од најзаслужните за победава и морам да кажам дека иако ме чудеше потегот на Индира да ја остави Лекиќ на клупа видовме дека на крај добро испадна.

Секоја чест за успехов и се надевам дека ќе одат до врвот сезонава затоа што после ова мислам дека се способни.
Не викам дека немале квалитет но ќе си речеш ај првата сезона нека се уиграат па после ќе целиме на високо ама Индира одлична работа врши. Атмосферата во тимот се гледа дека е одлична, девојкиве се злато.

Од утакмица во утакмица се повеќе и повеќе ме импресионира, девојкава никогаш не треба да ја пуштиме да си замине!
Само да начекам дрес од неа одма го купувам.

Читнав нешто за да праиме Кајгана собиранки на утакмициве па само да ви кажам да ме планирате и би сакал карти да купуваме за М - блоковите.
Не можам да ја гледам Јованка од далеку :icon_lol:

Тоа е таа атмосфера

Брат двоглед ќе си земеш бе, ем можеш да фатишп од спротиванта нешто квалитетно, вака не дај боже летне некоај топка у глава те погоди :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Брат двоглед ќе си земеш бе, ем можеш да фатишп од спротиванта нешто квалитетно, вака не дај боже летне некоај топка у глава те погоди :D
Кога игра Јованка братче другите се небитни :D ко семафорите у Драчево на пример :icon_lol:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
За мене не е изненадување тоа што Кастратовиќ одлично ја постави играта и што тимот под нејзе игра се подобро и подобро. Уште минатата година кога ги следев, и кога во тимот ја имаше како прво крило Пецевска која или правеше престап, или пак ударите се движеа со брзина на полжав, а секој контранапад го завршуваше сопнувајќи се, и кога Дмитровиќ им беше најдобар играч а Суслина примаше ефтини голови, се гледаше дека Кастратовиќ се труди, дека имаше авторитет и знаеше што бара од тимот. Не знам дали беше со Краснодар, кога ја стави Фернандез како централен бек а Лојпур на пивот, со тоа што Фернандез секој напад идеше на пикер и од голема негатива стигнаа до победа. Има доста материјал во Индира, само со уште некое засилување и полна Борис Трајковски овој тим е спремен за големи успеси.

Член од
26 декември 2012
Мислења
229
Поени од реакции
159
На Портјанко треба да и се каже благодарам, и да се бара достојна замена.

Член од
9 март 2013
Мислења
756
Поени од реакции
379
За мене не е изненадување тоа што Кастратовиќ одлично ја постави играта и што тимот под нејзе игра се подобро и подобро. Уште минатата година кога ги следев, и кога во тимот ја имаше како прво крило Пецевска која или правеше престап, или пак ударите се движеа со брзина на полжав, а секој контранапад го завршуваше сопнувајќи се, и кога Дмитровиќ им беше најдобар играч а Суслина примаше ефтини голови, се гледаше дека Кастратовиќ се труди, дека имаше авторитет и знаеше што бара од тимот. Не знам дали беше со Краснодар, кога ја стави Фернандез како централен бек а Лојпур на пивот, со тоа што Фернандез секој напад идеше на пикер и од голема негатива стигнаа до победа. Има доста материјал во Индира, само со уште некое засилување и полна Борис Трајковски овој тим е спремен за големи успеси.
Маневска беше подобра од Пецевска ама Индира многу ја форсираше Пецеска сега е друга приказната,пецеска си игра само во супер лига

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
B

BBlisto

Гостин

Таа утакмица беше:) На полувреме мислам 5 разлика дека губеа, па со тоа уфрлање на Фернандез на централен бек во второ полувреме на крај победија 2 разлика:)

Инаку најмногу ми е драго за Индира што конечно им ги затвори устите на сите што викаа дека не ја бивало, ако била добар играч не значи дека ќе била добар тренер и сл. Едни што седеа пред мене на утакмицата против Ларвик дури се дрзнаа курва да ја наречат, од толку што не ја бивало...
--- надополнето: 17 ноември 2013 во 16:49 ---

Искрено, ако не се смени нешто во поглед на домашната публика, не очекувам да остане долго...Она пред се игра за публика, сака да ја сакаат и да навиват за неа и да ја поддржуваат...Научена е на тоа, Будуќност и Ѓер имаат едни од најдобрите публики кога станува збор за женски ракомет...Ако нема за кого да игра, многу лесно може да си побара нова средина...

Kajgana Shop

На врв Bottom