Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.143
Поени од реакции
37.687
Кој сака да се придружи на иницијативата да се собереме и да изгледаме некој филм на CINEDAYS заедно? Ова е темата за фестивалот: http://forum.kajgana.com/threads/cinedays-2013.70975/ каде може да најдете линк до програмата. Инаку, се уште немаме одлучено на која проекција да одиме, затоа предлозите се добредојдени! ;)

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Ако испадне повторно да идеме на билијард . Треба оваа да ја земеме со наше во друштво . :D
многу добро игра оваа ќе ве заебе сите :D
ако реши да ве дружи не бидете себични викајте да научиме и другите како се игра :eek:

Член од
11 април 2012
Мислења
4.757
Поени од реакции
5.511
многу добро игра оваа ќе ве заебе сите :D
ако реши да ве дружи не бидете себични викајте да научиме и другите како се игра :eek:
Мислев после толку бунење за термини и непојавување ќе ти биде срам речеш пак да те повикаме ама очигледно сум се :confused:

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Мислев после толку бунење за термини и непојавување ќе ти биде срам речеш пак да те повикаме ама очигледно сум се :confused:
па досега ги погодувате сите во термин кога сум со обврски, а кај мене термин со обврски во последно време е од 8 наутро до 9 и 30 вечер ;)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
па досега ги погодувате сите во термин кога сум со обврски, а кај мене термин со обврски во последно време е од 8 наутро до 9 и 30 вечер ;)

Да организираме нешто после 10 навечер специјално за да дојдеш? :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ние и да се договориме за покасно знаеш дека седиме и после 9ипол така?

Кажи си дека имаш излаз до 9ипол и готоо :D

Не тука со месеци ги дупчиш луѓето.

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Да организираме нешто после 10 навечер специјално за да дојдеш? :D
толку за спешл ме сметате, фала фала.....ја следам темата ако ми одговара ќе поминам ако не здравје.
Ние и да се договориме за покасно знаеш дека седиме и после 9ипол така?

Кажи си дека имаш излаз до 9ипол и готоо :D

Не тука со месеци ги дупчиш луѓето.
кој како сфатил ;) неам намера да се правдам на форум зошто, како и поради што не сум имал можност да присуствувам сигурно имало нешто што неможе да се одложи кога не сум идел. Ако ми знаеш дневни обврски моментално коментирај ако не кулирај си таму.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
толку за спешл ме сметате, фала фала.....ја следам темата ако ми одговара ќе поминам ако не здравје.
Ако ти одговара :). А после па од страна ќе оговара.

Јас разбирам дека има поинтересни работи од нас, во тоа воопшто не се сомневам. Ама кукумјавчење многу мразам. Особено кога е неоправдано. Баш бидејќи ти си ги знаеш дневните обврски, избери датум, време, место, ќе се соберат луѓе. Ние да играме 'ај-погоди-го-тајмингот' квиз, не сме расположени. Кај тебе останува топката. Заедно со распоредот.

Ајде, се надевам ќе имаме во скоро време најава (ама не сме во исчекување за истото, од оправдани причини :D).

Поздрав.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Нека проба во живо де. Секој може да трола позади монитор :D.

Хајсенберг

Компјутерски Инжињер
Член од
15 ноември 2013
Мислења
347
Поени од реакции
365
Ај бе стварно да направиме една собиранка.. се надевам има и некои колку мене што се возрасни 2ра година средно хахаха

Член од
11 април 2012
Мислења
4.757
Поени од реакции
5.511
Ај бе стварно да направиме една собиранка.. се надевам има и некои колку мене што се возрасни 2ра година средно хахаха
Алкохол за тебе нема, и седење најдоцна до 1145 ако живееш подалеку помалку, така вика законот во мкд несакаме да бидеме казнувани. :P (значи во сите законски рамки си добредојден, a после тоа на своја одговорност)

Kajgana Shop

На врв Bottom