Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки знам дека некаде по темава имаше линк за програмче кое прави видеото да почне од крајот (т.е. видеото да тече наопаку), но не можам никако да го најдам. Ќе сака некој да стави линк.
Некој да не има да сподели invitation code за Google Helpouts?
Ја разгледав MicroWorkers интересна страна стои за некоја ситна сума околу 2-3$ на ден, и онака за тепање време 1 саат дневно , а и не бара некои посебни познавања објаснето е се што треба да се направи.
Само ме занима за доказите што најчесто ги бараат, некој има барат Ip адреса да им пракам, или некој други такви работи ...Има шанси да го злоупотребат тоа некако или ??![]()
Daj mi ja smetkata na mene ... se pravi pari na mturk i na makedonska smetka.
P.S. Seriozen sum ako ne rabotis veke na mturk, daj mi ja . Ke dogovorime ako baras za vozvrat, bilo sto.![]()
@Samurai Jack
Што gig нудиш?ако не е тајна
и како(дали) подигна барем нешто од парите?
/едит/
п.с. можеби не си левел еден зошто ти пишува 80% profile completeness?
колку што можам да сфатам, уште 10% ти фалат за левел 1
Пишував коментари.
Иначе ја порачав картичката и ми рекоа дека ќе стаса во период од 11ти до 18ти месецов, ама еве уште ја нема, али чим стаса одма трк до банкоматот. А за тоа што не сум левел 1 не знам што му е, пробав се поврзав со фејсбук и направив 100% profile completeness, али ништо пак сум на истото.
Пишував коментари.
Иначе ја порачав картичката и ми рекоа дека ќе стаса во период од 11ти до 18ти месецов, ама еве уште ја нема, али чим стаса одма трк до банкоматот. А за тоа што не сум левел 1 не знам што му е, пробав се поврзав со фејсбук и направив 100% profile completeness, али ништо пак сум на истото.
Јас колку што гледам на сликана, левел 1 беџот ти е во боја, значи СИ ЛЕВЕЛ1Имаш во гиговите опција за додавање екстра услуги за +5, +10 долари?
едит: многу cancelled нарачки имаш![]()
чек, извини, картичка?![]()
Ако сте за онлајн заработка пробајте со affiliate marketing. Јас сум моментално на SFI и сега засега супер ми оди. Доколку сака некој да се зачлени еве ви го мојот реферал линк http://www.sfi4.com/13436534/FREE со кој можете да се регистрирате и воедно станувате дел од тимот а јас ке ви бидам ментор. Така да за повеке информации регистрирајте се па потоа ке ве контактирам јас. Поздрав)