Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Друже од кога неси бил ти у лептокарија?
хазард НЕ работи веќе 2-3 години

pa da ti kazam iskreno ovoj hazard u zeleznicka na 200 m mi e daleku pa poima nemav dali seuste raboti....od koga cenite gi napravija kako las vegas -adios amigos

А некој попуст за пикатце?Јас повеќе за пикадото одам :D

Иди у кафичот роуд хаус пиј пивце со другарите ау и имаат и пикадо кажи им да ти го пуштат да погираш :D Моторџиски кафич е као мезе бар има и јадење и пиење и ефтино е и опуштено :D

btw знае некој кај можам да најдам, беретка ?
military-red-beret.jpg

Иди у кафичот роуд хаус пиј пивце со другарите ау и имаат и пикадо кажи им да ти го пуштат да погираш :D Моторџиски кафич е као мезе бар има и јадење и пиење и ефтино е и опуштено :D

military-red-beret.jpg

A znaes druze kade se naoga toj kafic potocno ???
Vakva beretka vidi u army shop do "komunjarot" kaj vlada ;)

military-red-beret.jpg

Де стварно кажи кај се наоѓа кафичот :D

Каде има продавници за очила со диоптрија во Скопје ? Конкретно сакам да однесам само оквир и да ми направат очила за одмарање на очите при читање,компјутер итн... И колку од прилика се движат цените ако знае некој ?

Каде има продавници за очила со диоптрија во Скопје ? Конкретно сакам да однесам само оквир и да ми направат очила за одмарање на очите при читање,компјутер итн... И колку од прилика се движат цените ако знае некој ?

У лептокарија за пример, имаш 3

Некое средство за белеење на патики, што ќе ги ''светне'' ... има ? :D

Каде можам да најдам УСБ кабелче за да поврзува лаптоп и кулер?
--- надополнето: 17 ноември 2013 во 15:43 ---
Каде можам да најдам УСБ кабелче за да поврзува лаптоп и кулер?

Каде има што фарбаат облека ? Имам тренерки и шушкавец испрљан да ми префарбаат во друга боја ?

Цена отприлика?
--- надополнето: 17 ноември 2013 во 22:59 ---
Каде има што фарбаат облека ? Имам тренерки и шушкавец испрљан да ми префарбаат во друга боја ?

Цена отприлика?

Цена отприлика?
--- надополнето: 17 ноември 2013 во 22:59 ---

Цена отприлика?
За цена незнам точно да ти кажам, но за тие пари што ќе ги дадеш за фарбање нови ќе си купиш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom