Кино сали во Македонија (Cineplex, Шминеплекс и се останато)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
А знаејќи дека навиваш за Јунајтед, автоматски вкусот ти е тапа...

Па сеа не беше перфекција од филм или да кажам најдобар или еден од најдобрите што сум ги гледал, ама добар и интересен беше во секој случај. :)

Вака сеа...резервирав карти за вечер за Трка на животот,меѓутоа ми бара да ја испечатам резервацијата,а тука немам принтер. Сеа чаре?

Вака сеа...резервирав карти за вечер за Трка на животот,меѓутоа ми бара да ја испечатам резервацијата,а тука немам принтер. Сеа чаре?

Сеа ќе си купиш принтер :D Запиши го серискиот број од резервацијата и кажи им ја таму на каса.

Треба ова во наслов да стои :icon_mrgr:

Не треба принтање само кажи им го бројот и завршена работа :)

Проработе ли Рамстор Киното или уште е затворено поради "технички причини"?

Пред една недела, два пати бев за да го гледам Gravity, не работеше. Работи ли сега или не?

За жал не би можел да ти кажам дали работи со 100% сигурност ама мислам дека работи. :)

Што ако имаш резервирано карти, и веќе се затворени резервациите, а еден откажува? Мора сите карти што си ги резервирал да ги земеш?

Дечки кога идам да резервирам на Синеплекс (имам два гратиси), ке имам ли проблем кога ке си ги подигнам картите со оглед на тоа дека при резервација кај полето цена пишува 400 денари?

Дечки кога идам да резервирам на Синеплекс (имам два гратиси), ке имам ли проблем кога ке си ги подигнам картите со оглед на тоа дека при резервација кај полето цена пишува 400 денари?

Ќе кажеш дека имаш гратиси и дека резервацијата е на тоа и тоа име и ќе ти ги дадат, нема да ти наплатат

Да не испадне дека сум ја баталил темава :D

Првични најави за Синеплекс:
28.11- Delivery Man
5.12- Knight Rusty (синхронизиран,3D)
12.12.- The Hobbit: The Desolation of Smaug
26.12- Journey to the Christmas Star

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom