Кино сали во Македонија (Cineplex, Шминеплекс и се останато)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Нов најави:

7.11-Last Vegas
14.11- The Fifth Estate
21.11- The Hunger Games: Catching Fire

и најдоброто за крај:

14.11: SLAUGHTER NICK FOR PRESIDENT :vozbud: :vozbud::vozbud::vozbud:

Ова се провизорни дати. 90% од филмовиве најверојатно ќе си останат на тие дати, ама можно е некој од овие да биде преместен за друг датум. (чисто колку да си знаете) :D

Добро бре кој им ги преведува филмовиве на Синеплекс?
Не дека многу многу ми треба преводон, ама кои глупави преводи ги имаа понекогаш, страшно нешто, па и преводот им забегува напред, па назад...абе комедии.

The Fifth Estate- тајните на петтиот сталеж. Факинг сталеж.

Добар апдејтов ама мислам дека филмот ќе биде преместен на друг датум. Се надевам дека сум грешка ама имаше муабети дека првичната дата на филмот за САД ќе биде преместена а апропо тоа најверојатно и нашава премиера е можно да се одложи.
Ама добро е сега за сега скоро и да нема некој добар филм да пропуштат за разлика од лани Ането кога не ја даваа :facepalm:

До сеа еднаш сум бил само во Синеплекс, ранер ранер го гледав со Тимберлејк. :D Сеа после колоквиумите првата работа што ќе ја направам е нова посета на киното. :)

До сеа еднаш сум бил само во Синеплекс, ранер ранер го гледав со Тимберлејк. :D Сеа после колоквиумите првата работа што ќе ја направам е нова посета на киното. :)

Како ти се допадна филмот ?
--- надополнето: 25 октомври 2013 во 16:03 ---
Нови најави:

Анимирани:

Frozen-28.11

Khumba во 3Д:26.12

Играни:

The Family-28.11

@dragonsky

во вторник термини за Gravity има? Во Скопје сум па ако можам да идам и да го изгледам филмчето. Не ми се чекаат торенти и др.

@dragonsky

во вторник термини за Gravity има? Во Скопје сум па ако можам да идам и да го изгледам филмчето. Не ми се чекаат торенти и др.

Фала богу дека има :D
16:45, 18:40, 20:35 и 22:30. Кој најмногу ти одговара ?

Фала богу дека има :D
16:45, 18:40, 20:35 и 22:30. Кој најмногу ти одговара ?

20:35
Најверојатно здравје ќе одам, ако не ми се појави нешто непланирано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom