Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој да не знае зошто не можам да резервирам карти за утре во 20.00 часот во Синеплекс?
За кој филм ? До сега имаш резервирано карти ?
Сум заборавила да пишамза Despicable me, за сите останати термини има Резервирај кога ќе одбереш места, а само за овој нема
Сум заборавила да пишамза Despicable me, за сите останати термини има Резервирај кога ќе одбереш места, а само за овој нема
Колку треба да си будала да ропниш 200+ ден за Џобс у Синеплекс
Иначе резервирано за RUSH во четврток![]()
Па в Вторник е 150, а можеби и во Рамстор/Милениум ќе биде донесен.
Нешто принтерот не ми чини и не можам да ја испринтам резервацијата, можам да ја сликам и да им ја покажам таму? За во Синеплекс зборувам.
Не знам што ми текна отварам странава на Cineplexx и глеам попуст за студенти и си викам супер им текнало на овие дека не се само пензионериве (no offense) луѓе во државава.
http://www.cineplexx.mk/sodrzina/kina/detalizakinata.aspx?i=589#preise
И си мислев како во вторник што е за сите попустот така и ова, кога гледам 10 ден попустт.е за тие што не знаат 200 ден е регуларна цена, а со „попуст“ 190 ден .
Ако може некој да ми посочи кој е генијалецот зад оваа брилијантна маркетингшка кампања да идам да му се заблагодарам.
П.С Попустов важи само за пон, среда и четврток, да си знаете не се израдувате предвреме.
Ова со попустите ич не го сфаќам,еднаш ми наплаќаат 150 денари дека сум студент,еднаш 190,еднаш 200!? Дафак? Дај нека ми објасни некој како одат попустите(јес да сум плавуша,ама ипак комплицирана е работава..)