Кино сали во Македонија (Cineplex, Шминеплекс и се останато)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не знае зошто не можам да резервирам карти за утре во 20.00 часот во Синеплекс?

Следни филмови најавени за во Синеплекс:

Jobs-24.10
Jackass: Bad Grandpa- 24.10

Некој да не знае зошто не можам да резервирам карти за утре во 20.00 часот во Синеплекс?

За кој филм ? До сега имаш резервирано карти ?

За кој филм ? До сега имаш резервирано карти ?

Сум заборавила да пишам :) за Despicable me, за сите останати термини има Резервирај кога ќе одбереш места, а само за овој нема

Сум заборавила да пишам :) за Despicable me, за сите останати термини има Резервирај кога ќе одбереш места, а само за овој нема

tamu treba da ides tetkata kje ti dade brojce na rezervacija

Сите карти наменети за продажба онлајн се резервирани, најверојатно ќе има карти и утре на каса да земеш ама во случај ако мислиш дека сите карти ќе бидат продадени во меѓувреме можеш да се јавиш на 02 3074 477 и телефонски да резервираш :)

Колку треба да си будала да ропниш 200+ ден за Џобс у Синеплекс:D

Иначе резервирано за RUSH во четврток :love:

Колку треба да си будала да ропниш 200+ ден за Џобс у Синеплекс:D

Иначе резервирано за RUSH во четврток :love:

Па в Вторник е 150, а можеби и во Рамстор/Милениум ќе биде донесен.
Rush ептен ми е криво што не го даваа во првичниот термин ама сепак не се пропушта ваков филм да се гледа меѓу првите :D

Нешто принтерот не ми чини и не можам да ја испринтам резервацијата, можам да ја сликам и да им ја покажам таму? За во Синеплекс зборувам.

Нешто принтерот не ми чини и не можам да ја испринтам резервацијата, можам да ја сликам и да им ја покажам таму? За во Синеплекс зборувам.

Не ти треба ни слика ни испринтано само кажи им го кодот ќе завршиш работа :)

Не знам што ми текна отварам странава на Cineplexx и глеам попуст за студенти и си викам супер им текнало на овие дека не се само пензионериве (no offense) луѓе во државава.
http://www.cineplexx.mk/sodrzina/kina/detalizakinata.aspx?i=589#preise

И си мислев како во вторник што е за сите попустот така и ова, кога гледам 10 ден попуст :facepalm: т.е за тие што не знаат 200 ден е регуларна цена, а со „попуст“ 190 ден .:vozbud:

Ако може некој да ми посочи кој е генијалецот зад оваа брилијантна маркетингшка кампања да идам да му се заблагодарам. :tapp:

П.С Попустов важи само за пон, среда и четврток, да си знаете не се израдувате предвреме.

Не знам што ми текна отварам странава на Cineplexx и глеам попуст за студенти и си викам супер им текнало на овие дека не се само пензионериве (no offense) луѓе во државава.
http://www.cineplexx.mk/sodrzina/kina/detalizakinata.aspx?i=589#preise

И си мислев како во вторник што е за сите попустот така и ова, кога гледам 10 ден попуст :facepalm: т.е за тие што не знаат 200 ден е регуларна цена, а со „попуст“ 190 ден .:vozbud:

Ако може некој да ми посочи кој е генијалецот зад оваа брилијантна маркетингшка кампања да идам да му се заблагодарам. :tapp:

П.С Попустов важи само за пон, среда и четврток, да си знаете не се израдувате предвреме.

Ова со попустите ич не го сфаќам,еднаш ми наплаќаат 150 денари дека сум студент,еднаш 190,еднаш 200!? Дафак? Дај нека ми објасни некој како одат попустите(јес да сум плавуша,ама ипак комплицирана е работава.. :D )

Ова со попустите ич не го сфаќам,еднаш ми наплаќаат 150 денари дека сум студент,еднаш 190,еднаш 200!? Дафак? Дај нека ми објасни некој како одат попустите(јес да сум плавуша,ама ипак комплицирана е работава.. :D )

Вторник е 150 за 2Д филм за сите. (дури и пензионери)

Понеделник,среда и четврток (доколку се работни денови) со покажан индекс картата е 190.

Петок,сабота и недела you will pay the iron price :icon_mrgr:

Значи наједноставно попустот работи само кога цената е 200 денари за 2Д филм ( и не знам која беше цената за 3Д филм)

Од дамна немам пишано во темава.
Од 24.10 докумнтарниот филм (што според мене е крајно нелогично што се дава во кино ама кој знае колку пари платил) според книгата на Коста Петров "Стравот" во Синеплекс.
Од истиот датум и "Балканот не е мртов" филм што веќе се прикажува во Милениум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom