РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто губитееее....Зошто губиитеееее!!! :vozbud:

Шо коментари Чевларе за во друга прилика, те збришаја денес, очаен си.

Ќе каже денојве Лино дека Станиќ бил потплатен.

Не заслужува Червар да го нарекувате Медолино , Чевлар , си го призна фер поразот .

Не заслужува Червар да го нарекувате Медолино , Чевлар , си го призна фер поразот .

Па мораше, ќе му се смејат ако не признае сега. Чекај до утре ќе извади он некоја нова теорија, Станич бил платен, Атман играл со температура, судиите биле против нив, а на Наумче гарант го стегале патиките

Мене ми делуваше као демек знае нешто, ама нејќе да го каже. Демек имало некоја заднинска игра. Чуден му беше коментарот. :)

Мене ми делуваше као демек знае нешто, ама нејќе да го каже. Демек имало некоја заднинска игра. Чуден му беше коментарот. :)

Личеше разочаран од играта и залагањето на играчите , што е нормално , кога Велко се осмели да му приговара а во право беше пикерот лошо го покриваше. Чуден му беше коментарот , сега наредните денови ќе видиме се' што се случувало во заднина во клубот . :)

Ајде бе сеа пак пишете Самс бил тренер на Вардар го водел, ова она незнам што се смеевте. Епа Самс му одржа лекција по ракомет на Лино...Абе пирати беа у сала??? :pos:Дибиров, Џамбо, Карачич :drk::drk::drk::drk::drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom