"Заборавени" играчи

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.691
Поени од реакции
88.676
Па добро, само школата на Интер може да извади вакви "таленти" :icon_lol:

Ај да не бидам офф

Знам дека ќе речите стар е веќе, но додека играше за Астон Вила беше ѕвер... Сега си настапува по клубчињата во Америка

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.691
Поени од реакции
88.676
Значи , Youth Career: FBK Balkan, Malmo FF.

И К.Роналдо има на слична возраст дојдено во Манчестер, но не е од школата на Манчестер.
Глупичок ти е примеров со Роналдо. Тој дојде кога имаше 18 години, и одма го турија во првиот тим

W

Werther

Гостин
Глупичок ти е примеров со Роналдо. Тој дојде кога имаше 18 години, и одма го турија во првиот тим
Матичниот клуб се гледа од чија школа е. Не дека мене нешто ми значи и од Интер школата да е...

Кутињо играше во првиот состав на Интер на 17 години, но од Васко де Гама школата е.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.691
Поени од реакции
88.676
Матичниот клуб се гледа од чија школа е. Не дека мене нешто ми значи и од Интер школата да е...

Кутињо играше во првиот состав на Интер на 17 години, но од Васко де Гама школата е.
Еј ме мрзи да ти објаснувам, а башка и глупи примери даваш, ај нека биде по твое...

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Макси Родригез

Вчера гледав Аргентина - Еквадор овој влезе на терен во второ полувреме. Одлични настапи имаше во Атлетико Мадрид т.е цел Атлетико играше добар фудбал тогаш. Почнаа да го бараат Премиерлигашите, замина во Ливерпул, неколку добри утакмици, неколку лоши, се вклопи и он во сивилото на Ливерпул, од тогаш изчесна.
Сега човекот игра во Аргентинското првенство.

Kajgana Shop

На врв Bottom