"Заборавени" играчи

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.412
Поени од реакции
26.410
Додека ги гледав резултатите кликнав да го видам составот на Њујорк Ред Бул и што да видам, Пеги Лујиндула (сега 34 год.), го паметам од неговото време во Лион. Се сеќавате сигурно. Има играно и за ПСЖ, Марсеј, Оксер, но јас го паметам кога играше за Лион.

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
Лукас Бариос еее кога ке ми текне дека ринеше во Дортмунд, ама штета повредите го заебаа. Гледам сега у Спартак Москва играл.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Лукас Бариос еее кога ке ми текне дека ринеше во Дортмунд, ама штета повредите го заебаа. Гледам сега у Спартак Москва играл.
Се мислам дека овој самиот се изглупира. Освои со Дортмунд што освои, можеше да бира кај сака да оди, во Кина негде замина, изгледа онаму кај што отидоа Анелка и Дрогба, кај шо не плаќаа.

Член од
20 јануари 2013
Мислења
1.591
Поени од реакции
3.608
Се мислам дека овој самиот се изглупира. Освои со Дортмунд што освои, можеше да бира кај сака да оди, во Кина негде замина, изгледа онаму кај што отидоа Анелка и Дрогба, кај шо не плаќаа.
Како и да е - отиде пепел

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.691
Поени од реакции
88.677
Кадер Кеита. Врвно достигнување му беше Лион, а сега е без клуб. Ќутук

Истотака и Сидни Гову. 10 години во Лион, сега е без клуб... ама добро овој е стар веќе

Gael Givet

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Бенџамин Лаут. Очекував, а и очекуваа многу од него.
Сега игра во мојот омилен тим од вештачката држава Германија - Минхен 1860 :D

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Всушност, пред некој месец во живо го гледав. Импозантна фигура :)

Се сеќавате на Иван Класниќ? За Вердер играше мислам. Играв денес ФМ и ми го понудија како слободен играч. Имаше 33 години, жално е што не успеа повеќе да направи во кариерата.

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Всушност, пред некој месец во живо го гледав. Импозантна фигура :)

Се сеќавате на Иван Класниќ? За Вердер играше мислам. Играв денес ФМ и ми го понудија како слободен играч. Имаше 33 години, жално е што не успеа повеќе да направи во кариерата.
Човекот имаше големи проблеми со бубрези дури и транслплатација правеше шо сакаш да направи, тоа му е максимумот.

Kajgana Shop

На врв Bottom