"Заборавени" играчи

• Креатор на темата Креатор на темата The Dude
  • Време на започнување Време на започнување
Додека ги гледав резултатите кликнав да го видам составот на Њујорк Ред Бул и што да видам, Пеги Лујиндула (сега 34 год.), го паметам од неговото време во Лион. Се сеќавате сигурно. Има играно и за ПСЖ, Марсеј, Оксер, но јас го паметам кога играше за Лион.
_39477025_lyon_gi300x245.jpg

Лукас Бариос еее кога ке ми текне дека ринеше во Дортмунд, ама штета повредите го заебаа. Гледам сега у Спартак Москва играл.
137126hp2.jpg

Лукас Бариос еее кога ке ми текне дека ринеше во Дортмунд, ама штета повредите го заебаа. Гледам сега у Спартак Москва играл.
137126hp2.jpg
Се мислам дека овој самиот се изглупира. Освои со Дортмунд што освои, можеше да бира кај сака да оди, во Кина негде замина, изгледа онаму кај што отидоа Анелка и Дрогба, кај шо не плаќаа.

Се мислам дека овој самиот се изглупира. Освои со Дортмунд што освои, можеше да бира кај сака да оди, во Кина негде замина, изгледа онаму кај што отидоа Анелка и Дрогба, кај шо не плаќаа.
Како и да е - отиде пепел

Кадер Кеита. Врвно достигнување му беше Лион, а сега е без клуб. Ќутук

Истотака и Сидни Гову. 10 години во Лион, сега е без клуб... ама добро овој е стар веќе

Gael Givet

Бенџамин Лаут. Очекував, а и очекуваа многу од него.
Сега игра во мојот омилен тим од вештачката држава Германија - Минхен 1860 :D

Всушност, пред некој месец во живо го гледав. Импозантна фигура :)

Се сеќавате на Иван Класниќ? За Вердер играше мислам. Играв денес ФМ и ми го понудија како слободен играч. Имаше 33 години, жално е што не успеа повеќе да направи во кариерата.

Всушност, пред некој месец во живо го гледав. Импозантна фигура :)

Се сеќавате на Иван Класниќ? За Вердер играше мислам. Играв денес ФМ и ми го понудија како слободен играч. Имаше 33 години, жално е што не успеа повеќе да направи во кариерата.

Човекот имаше големи проблеми со бубрези дури и транслплатација правеше шо сакаш да направи, тоа му е максимумот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom