Ф
Флеш
Гостин
Дечки да ве прашам нешто , играм со Гент (Белгија) и тимот ми е меѓу најдобрите тимови .... изиграв прва сезона досега(завршив 5то место и полуфинале на Купот) и во тек сум фебруари месец втора сезона со тимот и цело време мака мачам со големиот број на примени голови ..... имам една од најдобрите 4 екипи-напади во лигата,вкупно 65 ... а примени 70 гола ... да точно 70 гола примено и една од најслабите одбрани во лигата според просекот..... не ми е јасно .... дали има баг во играта .... постојано примам голем број на голови по утакмици .... дали 4 или 5 па дури и со 6 гола да изгубам ,а да дадам 3 или 4 гола ..... играм 4-4-2 формација со Control(Fluid) .... еве и слика од мојата формација .... а искрено имам многу јака екипа со многу јаки играчи .... не ми е јасно како е можно така , постојано мака мачам со големиот број на примени голови ... прочитав на една веб страна дека ова бил и дека било голем глич од многу мина кој се жалат ... дали имате репорт вие на ист ваков проблем со ненормално голем број примени голови .... ?!