Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Ја имам најновата со последниот апдејт ... сменив неколку формации,менталитет,но едноставно џабе .... ќе водам 2-0 а на крајот ќе примам 4/5 комада .... имам многу јак голман,одбрана,средина,напад .... но одбраната ми е како сирење .... некој совет да ја поправам тактикава,да ја подобрам или пак да средам player instructiones ?!

Кој игра уште со 4-4-2 бе? :D

Примети какви голови најмногу примаш. Од нафрлени, од средина, со глава? И ако ти се дешава ова, да водиш 2-0 па после да примиш голови може и кондицијата на фудбалерите да ти е слаба и да не можат да издржат 90 минути на ниво. Дај скриншот од тимот после 70мин. да видиме.

Инаку, првпат со тешко срце спуштам менаџер, затоа што не ми се остава сејфот што ми е на 12ката... :(

Не бе го неам, баш тоа проверував прво. Тоест, глупо прашање, треба да е штиклирано или одштиклирано (мене ми е второто, тоест одштиклирано). Иначе и менаџерот некој рандом турчин ми е, не знам шо е работава да не треба да симињам некои пачови или нешо сл?

Иначе неам симнато никакви пачови, само релоадед верзијата, ништо поише.
еве ти решение .... симни го најновиот Update од kat.ph ......... ги поправи сите проблеми во врска со измислените имиња и други багови ..... изгледа ја имаш старата верзија на FM 14 ... едноставно преку торент симни го апдејтот и се ти е средено .... наредниве недели треба да излезе уште еден апдејт поради уште други багови пронајдени во ФМ 14 ..... изгледа вистина било зш примам ептен многу голови .... имало баг со голманот ,како на ФМ 13 .... не брани убаво кога е на еден-еден ситуација .... едноставно му иде ,не ни се обидува да одбрани,се укопува во место ..... :cautious: :)

еве ти решение .... симни го најновиот Update од kat.ph ......... ги поправи сите проблеми во врска со измислените имиња и други багови ..... изгледа ја имаш старата верзија на FM 14 ... едноставно преку торент симни го апдејтот и се ти е средено .... наредниве недели треба да излезе уште еден апдејт поради уште други багови пронајдени во ФМ 14 ..... изгледа вистина било зш примам ептен многу голови .... имало баг со голманот ,како на ФМ 13 .... не брани убаво кога е на еден-еден ситуација .... едноставно му иде ,не ни се обидува да одбрани,се укопува во место ..... :cautious: :)

Не е само тоа проблемот, туку дека и малце голови даваш според тоа какви шанси имаш. Суперголмани противниците а ти имаш дудук на гол, накратко.

Ај некој кој има проверен торент нека ми прати по пп, зошто читам на Замунда во коментариве дека тој што е Football Manager 2014 Reloaded има проблем со грешни имиња.

Не е само тоа проблемот, туку дека и малце голови даваш според тоа какви шанси имаш. Суперголмани противниците а ти имаш дудук на гол, накратко.
грешка си .... имам меѓу најефикасните напади со 65 гола во лигата , меѓу најслабите одбрани во лигата со примени 70 гола ..... поголем процент на држење на топка по натпреварите , поголем број на шутеви кон гол ,едноставно доминирав на секој натпревар и контрола имав , но противникот наеднаш од малкуте шутеви кон мене испратени за 3 или 4 минути ми дава 2/3 гола .... најчесто на почеток 0/10 минута на натпреварот или пак на крајот негде 70/80 периодот ..... или губам или водам 2/0 и на крај да испадне да губам со голема разлика ,примени 4/5 или 6 гола ..... имам најдбри асистенти во лигата , најдобри стрелци .... и пак катастрофа одбраната ... а голманот си е супер по квалитет .... ми го бара Лил, Свонси , ПСВ , Парма ..... но едноставно не ми е јасно ... еве сега сум половина од втората сезона со тимот .... 6 место сум ,имам втор најефикасен тим во лигата со 34 голови а примени 46 голови .... сменив и тактика и менталитет неколку пати .... инструкциите на играчите ми се супер , добро наместени .. но пак срање е .... а фамилијарити на формацијата ми е скроз максимум запознаена .... чудно :(

FOOTBALL MANAGER 2014 v14.1.3.45519 Update Crack-3DM 05/11/13 овој?

го симнав и го наместив во папката и ете хмл парсинг ерор ми покажува.

Дај нека ме просветли некој ако не му е тешко, убаво нека ми објасни што да симнам и како да инсталирам, тотално неписмен сум за вакви работи. :D :tapp:

грешка си .... имам меѓу најефикасните напади со 65 гола во лигата , меѓу најслабите одбрани во лигата со примени 70 гола ..... поголем процент на држење на топка по натпреварите , поголем број на шутеви кон гол ,едноставно доминирав на секој натпревар и контрола имав , но противникот наеднаш од малкуте шутеви кон мене испратени за 3 или 4 минути ми дава 2/3 гола .... најчесто на почеток 0/10 минута на натпреварот или пак на крајот негде 70/80 периодот ..... или губам или водам 2/0 и на крај да испадне да губам со голема разлика ,примени 4/5 или 6 гола ..... имам најдбри асистенти во лигата , најдобри стрелци .... и пак катастрофа одбраната ... а голманот си е супер по квалитет .... ми го бара Лил, Свонси , ПСВ , Парма ..... но едноставно не ми е јасно ... еве сега сум половина од втората сезона со тимот .... 6 место сум ,имам втор најефикасен тим во лигата со 34 голови а примени 46 голови .... сменив и тактика и менталитет неколку пати .... инструкциите на играчите ми се супер , добро наместени .. но пак срање е .... а фамилијарити на формацијата ми е скроз максимум запознаена .... чудно :(

Играш 4-2-4 со look for overlap инструкција, што значи дека и бековите редовно мислат како да се уфрлат во напад. Едниот од играчите во среден ред не го интересира одбрана, на другиот си му дал најопшта задача. Значи ти остануваат 2 централни бека + голман што треба да те спасуваат од контри, а централните бекови наместо да покриваат зона (ко тие од Барселона во реален фудбал) имаат инструкција да бркаат играчи за да ги маркираат. :D Добро е што само по 2-3 примаш.

^ (y)

Со таа формација играј wide и преку крилата, со еден deep luying forward кој ќе се враќа малце поназад да ја прими топката и да разигрува.. Везните играчи стај ги box2box i ball winning mid.

средивме и ова хмл пресинг еророт, почнуваме малку на поозбилно. Нотингем форест.

зошто гледам дека сите Саутемптон сте го зеле ( повеќето ајде не сите ) јас почнувам со Евертон па да видиме како ќе иде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom