Се согласувам со се освен со болдираното.Како може такви луѓе воопшто да те нервираат? Мене повеќе ме нервираат луѓе на кои што ништо не им чини и нон стоп се жалат за нешто,не за друго колку и да си отпорен на негативна енергија,дел ќе ти биде пренесена. И друго да те прашам,кога е моментот кога тие насмеаните ќе почнат да те нервираат? Пример се дружиш со некој нон стоп расположен и насмеан и оп,пресврт,си викаш абе овај не е нешто арен штом е ваков,и почнува да те нервира !?Пресамоуверени и самобендисани луѓе. Мажи кои немаат 3 грама култура и се татини галеници. Жени чии штикли се повисоки од нивното IQ. Ја откриле убавината на книгата и на Буковски на 20и кусур. Трујат наоколу негови цитати. Потценуваат на база на изглед. Се величат на база на изглед.
Не поднесувам луѓе кои се секогаш насмеани и расположени и чии живот е секогаш прекрасен и на тапет. Нешто дефинитивно не е во ред со нив.
Луѓе кои те сакаат и бараат само кога можат да добијат нешто од тебе. Во спротивно странци.
Не поднесувам луѓе кои не прифаќаат критика. Полни со предрасуди и стереотипи.
Луѓе неспремни за акција и авантура.
Луѓе кои ке ги направиш такви, и потоа не те познаваат. Вештачки луѓе шо немаат три чисти од животот а се однесуваат како да доживеале нирвана.
Се согласувам со се освен со болдираното.Како може такви луѓе воопшто да те нервираат? Мене повеќе ме нервираат луѓе на кои што ништо не им чини и нон стоп се жалат за нешто,не за друго колку и да си отпорен на негативна енергија,дел ќе ти биде пренесена. И друго да те прашам,кога е моментот кога тие насмеаните ќе почнат да те нервираат? Пример се дружиш со некој нон стоп расположен и насмеан и оп,пресврт,си викаш абе овај не е нешто арен штом е ваков,и почнува да те нервира !?
па ти има ли некој да поднесуваш?Пресамоуверени и самобендисани луѓе. Мажи кои немаат 3 грама култура и се татини галеници. Жени чии штикли се повисоки од нивното IQ. Ја откриле убавината на книгата и на Буковски на 20и кусур. Трујат наоколу негови цитати. Потценуваат на база на изглед. Се величат на база на изглед.
Не поднесувам луѓе кои се секогаш насмеани и расположени и чии живот е секогаш прекрасен и на тапет. Нешто дефинитивно не е во ред со нив.
Луѓе кои те сакаат и бараат само кога можат да добијат нешто од тебе. Во спротивно странци.
Не поднесувам луѓе кои не прифаќаат критика. Полни со предрасуди и стереотипи.
Луѓе неспремни за акција и авантура.
Луѓе кои ке ги направиш такви, и потоа не те познаваат. Вештачки луѓе шо немаат три чисти од животот а се однесуваат како да доживеале нирвана.