A
apidrone
Гостин
За две недели се игра со Ливорно.aбе се ова супер,ама за наредна утакмица Бонучи и Огбона нема да смеат да играт,Кјелини и Касерес повредени,не знам шо ќе се прај...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За две недели се игра со Ливорно.aбе се ова супер,ама за наредна утакмица Бонучи и Огбона нема да смеат да играт,Кјелини и Касерес повредени,не знам шо ќе се прај...
aбе се ова супер,ама за наредна утакмица Бонучи и Огбона нема да смеат да играт,Кјелини и Касерес повредени,не знам шо ќе се прај...
Мн некако се лизгат на таја десна страна веќе 3-4 утакмици со ред нека го проверат еднаш стадионот салам....
Одамна не сме имале напаѓач кој е опасност по голот во секоја можна шанса, кој знае да изигра со глава и нога, да истурка дефанзивци и да се снајде без да паничи го довбиваме тоа во Локи полека ама сигурно е сега технката и контролата на топката малце некогаш го изневеруваат и тоа ме вади од такт искрено ама со доволно играње ќе се среди.
Со Буфон што праиме сеа? На клупа ќе го ставаме?![]()
Ја сонував точен резултат 2-0![]()
Голема победа денес после киксот на Рома, да се знае кој е главен во Италија.
aбе се ова супер,ама за наредна утакмица Бонучи и Огбона нема да смеат да играт,Кјелини и Касерес повредени,не знам шо ќе се прај...