Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
aбе се ова супер,ама за наредна утакмица Бонучи и Огбона нема да смеат да играт,Кјелини и Касерес повредени,не знам шо ќе се прај...

Има пауза заради репрезентацииве,така да има шанси да се опорави некој,до следниот меч

Лошо од денеска е што Бонучи и Огбона ќе се казнети за наредниот натпревар против Ливорно. Сепак би требало Касерес и Киелини да се вратат од повреди до тогаш. Сепак 4 натпревари, 10 дадени голови, 0 примени, 12 бодови. Тоа е она што го барам.

Koлку ми мерак кога ќе го победиме Наполи со овој резултат, тоа чудо едно. Ова датира од поразот кај нив со 3-0 и хет трикот на индијанецот Кавани. Штета што испи Огбона црвен, можеби ќе одевме на уште некој гол:)

Мн некако се лизгат на таја десна страна веќе 3-4 утакмици со ред нека го проверат еднаш стадионот салам....

Одамна не сме имале напаѓач кој е опасност по голот во секоја можна шанса, кој знае да изигра со глава и нога, да истурка дефанзивци и да се снајде без да паничи го довбиваме тоа во Локи полека ама сигурно е сега технката и контролата на топката малце некогаш го изневеруваат и тоа ме вади од такт искрено ама со доволно играње ќе се среди.

Тревата треба да се свежни.
Љоки ме изненадва, навистина има проблеми со контрола на топка и вервам дека Конте го знај то нешто ама добро е шо му дава доверба да се ослободи (вака така си фати ритам за голчиња).

и да не играт селдната е со ливорно тие од интер чим губат може и со 2р состав комлет пелусо падоин нека играт централни па и маркизио да игра ке ги тепаме нив

9gppaI1.gif

:cuc:

Ја сонував точен резултат 2-0 :)

Блиску беше..

Честитки за победата, ги надигравме тотално. Очекувам Рома да направи уште некој кикс па табелата да си личи како што треба. :)

И да, Погба кој цар човече..

Голема победа денес после киксот на Рома, да се знае кој е главен во Италија.

Голема победа денес после киксот на Рома, да се знае кој е главен во Италија.

само да се продолжи во исто темпо некако поразот од Фиорентина делуваше како додатна инекција врз самодовербата на тимот ... од тој дуел па навака 12 0 гол разлика 12 бодчина ...

aбе се ова супер,ама за наредна утакмица Бонучи и Огбона нема да смеат да играт,Кјелини и Касерес повредени,не знам шо ќе се прај...

Овој вреди за двајца
Paolo%20De%20Ceglie_633807586366103750.jpg

Ај малце рецензија....

Буфон - Мајсторе еден, им ги затна на сите муцките... рефлексот при шутот на Инсиње...:cuc:
Барѕаљи - Ѕид
Бонучи - Стандард
Огбона - Уште не ме импресионирал, мора да се потруди повеќе во иднина
Исла - Марш у пичку материну
Погба -:drk:
Чак Норис - :drk:
Видал - Малце отсутен денес, можеби Конте така му рекол да игра, повнимателно
Асамоа - Коњ
Љоренте - Мило ми е што се враќа во форма, сега за сега ми делува како убиец во шеснаесетникот
Тевез - И тој денес беше како одсутен... оправдано, ги одигра скоро сите натпревари од кога е почната лигата

Маркизио, Ква и Пелусо нема да ги коментирам, сите влегоа после 80 минута.

Искинаа момците...Какви голови на Пирло и Погба :cuc: Да се знае како стојат работите во Серија А !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom