- Член од
- 30 април 2013
- Мислења
- 674
- Поени од реакции
- 1.293
не сум ја намалила.. не ни дефинирав граница претходно не ме задевај без врскаОдма е намали долната граница? Шо си ти една.....
не сум ја намалила.. не ни дефинирав граница претходно не ме задевај без врскаОдма е намали долната граница? Шо си ти една.....
Има и такво нешто задевање без врска?? Ај, така нека е...не сум ја намалила.. не ни дефинирав граница претходно не ме задевај без врска
Не заебаај, 10 години постара жена. Многу е. Ќе се оклембеси кад-тад, ќе се офуца, а ти у топ форма. И после ќе ти мрчи шо си шарал. Глеј го Аштон Кучер, едвај жива глаа куртули од она бештијана.Јас мислам дека 10 години е идеална разлика за брак.
Колку постари?Постари партнерки дефинитивно Ама некако потешко ми иде со нив во фаќање и одржување на врска :/
Колку постари?
Ќе му ја менува мамичка?Постари а и таква некоја јебозовна среќа имам се постари личности ми се лепат Но сепак за врска,брак женското треба да биде постаро барем некои минимум 2-3 години.
Зависи за каква станува збор личност. Ако е таков целиот кој секој трет збор му е мама да видиш што убаво јадење прави, мама што убави работи ми зема и тн. Тогаш да ќе му ја менува мамичка. Ако во случајов јас си имам постара партнерка тогаш не би рекол дека ќе ми менува мамичка и сл. А ти ќе ја менуваш мамичка на некој?Ќе му ја менува мамичка?
АхаЌе му ја менува мамичка?
Секако дека ја менувам мамичка, постар помлад исто ти се фаќа за мамичка. Туку подобро е помлада да си најдеш, жените и мажите различно се развиваме, така да вие касните малку со мозокот, ќе те врти како сака.Зависи за каква станува збор личност. Ако е таков целиот кој секој трет збор му е мама да видиш што убаво јадење прави, мама што убави работи ми зема и тн. Тогаш да ќе му ја менува мамичка. Ако во случајов јас си имам постара партнерка тогаш не би рекол дека ќе ми менува мамичка и сл. А ти ќе ја менуваш мамичка на некој?
И пелените во пакетЌе му ја менува мамичка?
Зависи на кој начин ги гледаш работите ако на пример земеме домашните работи ајде како пример ќе ги земам перењето,готвењето,чистењето ете овие три работи. Да не ти објаснувам и разложувам многу работите бидејќи и самата знаеш какви типови на луѓе постојат. Постојат од оние мрзливи не кои незнаат кафе да си направат па тука мамичка цело време по нив оди и нормално кога ќе земе жена, неговата жена ќе оди по него. Исто има и од оние кои си знаат да си прават сите тие три горе наведени работи значи ако зборуваме за ова тогаш пак ќе биде зависи до личноста каква е и со каква жена ќе биде. И тука те чекав да го кажеш тоа зошто треба едно машко да има девојка,жена поголема од него во годините бидејќи вие секогаш на некој начин во глобала земено размислувате повеќе од машките затоа подобро е да се има паметна девојка,жена отколку глупава и затупена во мозокот. Бидејќи кога се има попаметна девојка,жена тогаш е далеку подобро за одржување на врска,брак но и за други нешта. Тоа дека ако имаш поголема девојка,жена од тебе дека ќе те врти тука би рекол јас имеѓу е некогаш еден врти некое време после тоа обратно и така во круг...Секако дека ја менувам мамичка, постар помлад исто ти се фаќа за мамичка. Туку подобро е помлада да си најдеш, жените и мажите различно се развиваме, така да вие касните малку со мозокот, ќе те врти како сака.
Муабетот е каков предизвик би и бил ти неа, не она тебе. Идам да спијам утре ќе дозбориме.Зависи на кој начин ги гледаш работите ако на пример земеме домашните работи ајде како пример ќе ги земам перењето,готвењето,чистењето ете овие три работи. Да не ти објаснувам и разложувам многу работите бидејќи и самата знаеш какви типови на луѓе постојат. Постојат од оние мрзливи не кои незнаат кафе да си направат па тука мамичка цело време по нив оди и нормално кога ќе земе жена, неговата жена ќе оди по него. Исто има и од оние кои си знаат да си прават сите тие три горе наведени работи значи ако зборуваме за ова тогаш пак ќе биде зависи до личноста каква е и со каква жена ќе биде. И тука те чекав да го кажеш тоа зошто треба едно машко да има девојка,жена поголема од него во годините бидејќи вие секогаш на некој начин во глобала земено размислувате повеќе од машките затоа подобро е да се има паметна девојка,жена отколку глупава и затупена во мозокот. Бидејќи кога се има попаметна девојка,жена тогаш е далеку подобро за одржување на врска,брак но и за други нешта. Тоа дека ако имаш поголема девојка,жена од тебе дека ќе те врти тука би рекол јас имеѓу е некогаш еден врти некое време после тоа обратно и така во круг...