Niggersinparis
добро вече
- Член од
- 28 август 2012
- Мислења
- 2.457
- Поени од реакции
- 1.999
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар беше на Нагатомо не заебавај, поготово акцијата и асистенцијата на Ковачиќ.
Ливорно е нешто ко Сиена за јуве, по потреба делба на бодови ќе има вчера, вчерашниот меч беше еден од најлошите фудбалски натпревари у последно време, не се ни испотија играчите на двете екипи, незнам зашто уопште си го глеал натпреварот, дури ни ја не го глеавИнтер и неговите неверојатни постигнати голови![]()
Ливорно е нешто ко Сиена за јуве, по потреба делба на бодови ќе има вчера, вчерашниот меч беше еден од најлошите фудбалски натпревари у последно време, не се ни испотија играчите на двете екипи, незнам зашто уопште си го глеал натпреварот, дури ни ја не го глеав, освен последни 15 минути, али не сум ич изненаден од изданието нит на Интер нит на Ливорно, се знаеше дека ќе биде очобол од утакмица.
a pred utakmica vikam, i da ne im ide na inter, bardi ke si go stai samНе го гледав со намера и јас, ниту пак со некое внимание. Таму кај што бев точно беше пуштен натпреварот пред мои очи и се загледував од време на време. Доволно за да го видам како вашето голманче си го тресна само![]()
Него пак за малку ќе победеше Милан ?
![]()
Не разбираш ти. Баба му на Џонатан (позната гатачка од Рио) им фрла маѓии. Доволно е Џони само да шутне, од било каде.Не го гледав со намера и јас, ниту пак со некое внимание. Таму кај што бев точно беше пуштен натпреварот пред мои очи и се загледував од време на време. Доволно за да го видам како вашето голманче си го тресна само![]()
Матри изиграл добро, но немал среќа. Алегри бил задоволен од тимот...
Човекот е на некоја дрога за смирување...
Секогаш се тие муабетите. Не му се живее на Алегри после натпреварите на интервјуата што ги дава. Тимот играше добро, не успеавме за жал да постигнеме гол, правиме грешки во одбрана кои може да ги избегнеме, немавме среќа, имаме повредени, долга е сезоната, не заборавајте лани како се вративме во вториот дел.
Ова се неколку од неговите извежбани реплики што ги повторува после секој натпревар.