Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Утре без повредените Киелини и Касерес, кои им се додаваат на веќе повредените Лихштајнер, Вучинич и Пепе. Лошо, многу лошо. Не ми се допаѓа тоа.

Утре најверојатно ќе стартуваме со Огбона на местото на Киелини во централна одбрана, на страните Исла и Асамоа во нападот Тевез и Љоренте. Другите стандардни, со тоа што Погба ќе игра пред Маркизио во тројката во средината. 3-5-2 формацијата.

Јас повеќе сакам да играме на светското клубско против Липи. :D

Се прифаќа :icon_mrgr:
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 20:06 ---
Утре без повредените Киелини и Касерес, кои им се додаваат на веќе повредените Лихштајнер, Вучинич и Пепе. Лошо, многу лошо. Не ми се допаѓа тоа.

Утре најверојатно ќе стартуваме со Огбона на местото на Киелини во централна одбрана, на страните Исла и Асамоа во нападот Тевез и Љоренте. Другите стандардни, со тоа што Погба ќе игра пред Маркизио во тројката во средината. 3-5-2 формацијата.

Последниве две сезони почнавме пак по старо со повредите за разлика од првата сезона на Конте. Ако добро се сеќавам тогаш имавме некој физио шпанец кој во меѓувреме замина.

Касерес не е повреден, ќе играт за Уругвај.
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 20:38 ---
Боаки даде гол за Елче.

Се прифаќа :icon_mrgr:
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 20:06 ---

Последниве две сезони почнавме пак по старо со повредите за разлика од првата сезона на Конте. Ако добро се сеќавам тогаш имавме некој физио шпанец кој во меѓувреме замина.

Не се должи на тоа, туку тоа што не беа играчите повредени се должи на сезоната што не игравме ни во ЛШ ни во ЛЕ и имаа помалку утакмици и затоа помалку повреди..

Не се должи на тоа, туку тоа што не беа играчите повредени се должи на сезоната што не игравме ни во ЛШ ни во ЛЕ и имаа помалку утакмици и затоа помалку повреди..

и тоа е фактор (добар и тоа).

инаку Доменикооооо Берардииии

Најјак коментар пред мечот со Наполитанкиве :pos:
Throw some trash to the away section at the stadium so they can feel like at home.

Del-Piero-banner_COPPA-Juventus-Napoli3_LARGE.jpg

Gazzeta, Tuttosport, Sky 3-5-2

Buffon​
Barzagli--Bonucci--Ogbonna​
Isla--Vidal--Pirlo--Pogba--Asamoah​
Llorente--Tevez​
Според трите медиуми, иста формација, а по се изгледа и таа и ќе биде, освен ако Конте не му падни некоја идеа во последен момент :).

Не ми текнало да искоментирам до сега за вечерашниот натпревар. Без дискусија очекувам победа, затоа што реално Наполи последниве натпревари се провлекуваше. Со нас не смее да се случи такво нешто. Се разбира нешто најважно за вечер е како Огбона ќе се снајде во одбраната. Нивото на грешки мора да биде на 0, а концентрацијата на максимум. Борба за секоја топка против наполитанкиве, затоа што само така ќе победиме. И се разбира голот повторно да остане недопрен. Премногу голови примавме, за да си дозволуваме уште. Со камата треба да ги наплатиме тие 4 гола од Фиренца.

тоа е тоа кога не игра макрзио сме комплетни и играме со 11 играчи од 1ва минута па по страна ако скат исла и падоин нека играт

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom