Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Работата околу Коста и Шпанија беше позната уште пред точно 1 година. Диего требаше шпански пасош да добие минатата година ова време некаде месец два пред нова година а после нова година да биде достапен за Дел Боске.

Не верувам тоа да не им беше познато на бразилциве, Сколари не ни знаеше кој е Коста. Пред Куп на Конфедерации ги форсираше Нејмар (кој тоа време немаше ни ф од фудбал) Хулк кој е тапа, Жо за кој незнам ни за кој клуб игра и Фред кој успеал само во бразилска прва лига.

Истото ги чека и со Баптистао за 2-3 години. Нема играно за младинска репрезентација, а да игра ќе биде прв шпиц или во првите меѓу изборот за напаѓачи во младинската категорија на Бразил.
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 17:21 ---
Гризман, Коке > Mеси, Иско :icon_lol:

Незнам зошто на Коке му скинаја една асистенција, треба да се 8!:mad:

Работата околу Коста и Шпанија беше позната уште пред точно 1 година. Диего требаше шпански пасош да добие минатата година ова време некаде месец два пред нова година а после нова година да биде достапен за Дел Боске.

Не верувам тоа да не им беше познато на бразилциве, Сколари не ни знаеше кој е Коста. Пред Куп на Конфедерации ги форсираше Нејмар (кој тоа време немаше ни ф од фудбал) Хулк кој е тапа, Жо за кој незнам ни за кој клуб игра и Фред кој успеал само во бразилска прва лига.

Истото ги чека и со Баптистао за 2-3 години. Нема играно за младинска репрезентација, а да игра ќе биде прв шпиц или во првите меѓу изборот за напаѓачи во младинската категорија на Бразил.
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 17:21 ---
Гризман, Коке > Mеси, Иско :icon_lol:

Незнам зошто на Коке му скинаја една асистенција, треба да се 8!:mad:
Се заебаваш или?
И каква врска имаат Нејмар и Хулк со напаѓачите?
Они играат на крила, напаѓачи беа Фред и Жо.

Се заебаваш или?
И каква врска имаат Нејмар и Хулк со напаѓачите?
Они играат на крила, напаѓачи беа Фред и Жо.

Не како класични напаѓачи туку нешто како полушпицеви играат и двајцата. Коста лани играше како полушпиц, што значи дека може да игра било каде во нападот, исто ти е. А тоа што си го потцртал незнам зошто те чуди. Ако ги гледаше тие утакмици се ќе ти биде јасно. Знам играја пријателски со Англија и со уште некој пред тоа а Нејмар на тие утакмици беше тапа, на Конфедерации е друга прича!;)

Везат жутиве, штета што не влезе некоја од шансиве

Иначе овие 45 минути беа посодржајни од сите 90 минути на дербито во најаката лига :sleep:

И после Ел класико не чинело

Симеоне не е во листата за најдобар тренер, а Мурињо е :rolleyes:

Коста:pos:

А и овој ботот па од Виљареал :tapp:

Мадафакерска партија на Хуанфран, штета што си даде автогол.
Тригерос, Акињо и Перберт so much win измени.

п.с. Побратимине се во лоша серија. (n)

Се враќаме во борба за вицешампионското место. :icon_lol:

Сиро Лопез:
„Го плаќаат самоуправувањето (од страна на Лео). Меси е тој што се наметнува и прво што треба да направи е Барса да знае кој управува со екипата. На тој начин за неполн месец пак ќе се повтори истата ситуација. Тата Мартино е тој што треба да кажува како треба. Хуанхо Брау е многу важен и секогаш давал добри резултати со Меси. Но ќе повторам, Меси сака да биде тренер, сака да биде и кондициски тренер, тој сака да го креира и стартниот тим...Тој е резултатот, а мене тоа не ме загрижува. „ФК Росељ“ е тој што ја стави Барса во рацете на Меси. И не ми се верува дека наеднаш се изгубила довербата во својот кондициски тренер. Туку мислам дека му дошло преку глава да биде „каприц“ над Меси. Ептен го разгалија Меси, а сега треба да бараат за тоа и одговорни. Ако не се чува како што треба да се чува, тогаш тоа е пример на лош професионалец. Секогаш требаше да се прави тоа што ќе каже кондицискиот тренер и докторите...“

Meси> Франко+Хитлер :icon_lol:

Оставете тоа, Хозе Гарсија дебитираше за Осасуна. Кој е тој ?

Хозе Гарсија на натпреварот против Алмерија дебитираше за првиот тим на Осасуна на возраст од само 16 години и 299 денови. Само до тука е веќе интересна приказна, но има уште многу да се раскажува за малиот херој на Осасуна.
Малиот Хозе за прв пат беше снимен на трибините на Осасуна на 7-годишна возраст како страсно навива за својот клуб. Оваа снимка долго време се вртеше на ТВ станиците и тој стана херој на навивачите на Осасуна.

via off.net.mk (ја има снимката како навива за Осасуна)

Сиро Лопез:
„Го плаќаат самоуправувањето (од страна на Лео). Меси е тој што се наметнува и прво што треба да направи е Барса да знае кој управува со екипата. На тој начин за неполн месец пак ќе се повтори истата ситуација. Тата Мартино е тој што треба да кажува како треба. Хуанхо Брау е многу важен и секогаш давал добри резултати со Меси. Но ќе повторам, Меси сака да биде тренер, сака да биде и кондициски тренер, тој сака да го креира и стартниот тим...Тој е резултатот, а мене тоа не ме загрижува. „ФК Росељ“ е тој што ја стави Барса во рацете на Меси. И не ми се верува дека наеднаш се изгубила довербата во својот кондициски тренер. Туку мислам дека му дошло преку глава да биде „каприц“ над Меси. Ептен го разгалија Меси, а сега треба да бараат за тоа и одговорни. Ако не се чува како што треба да се чува, тогаш тоа е пример на лош професионалец. Секогаш требаше да се прави тоа што ќе каже кондицискиот тренер и докторите...“

BW9jERTIcAA2BAP.jpg

:icon_lol:

Сиро Лопез:

Од кај Филе ти е копиран текстот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom