Breaking Bad

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Децата зависници и пред нив се труеле, Волт и Џеси само им обезбедија првокласен производ:D , од друга страна Волт намерно отру дете само колку да го придобие Џеси за да го уништи Гас, да не збориме и за женската шо ја остави да умре, плус Џеси мораше и убиец да стане(Гејл)... Џеси си беше добро дете и заслужи да преживее на крај.

da ne umrese kuckata Jesse bese otiden na hors nemase nazad za nego i on ke se udavese nekoja vecer u spienje ili use poloso....walt vo dvete situacii go motivirase Jesse da naprai stvari za nivno dobro vo dvata slucai ;)

Член од
14 септември 2013
Мислења
112
Поени од реакции
43
da ne umrese kuckata Jesse bese otiden na hors nemase nazad za nego i on ke se udavese nekoja vecer u spienje ili use poloso....walt vo dvete situacii go motivirase Jesse da naprai stvari za nivno dobro vo dvata slucai ;)
bullshit - WW definitivno zabega koga dozvoli taa da umre, sebichno do daska. ako sakal da napravi dobro za dvajcata neka gi spaeshe od heroionot ili taka neshto, a ne da ja ubie. alooo...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.745
Поени од реакции
52.704
bullshit - WW definitivno zabega koga dozvoli taa da umre, sebichno do daska. ako sakal da napravi dobro za dvajcata neka gi spaeshe od heroionot ili taka neshto, a ne da ja ubie. alooo...
Како он ја уби? Он само не ја спаси да не умре. Хероинот ја уби. И што е Волтер па да ги спасува двајцата од дроги?
Него само бизнисот му беше битен и ништо друго. Во тој момент знаеше дека без неа ќе може Џеси да го фокусира само на работата и да го оттргне од дрогите. А Џејн го вртеше Џеси против Волт.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.043
Поени од реакции
6.070
Која момичка е тема на разговор? Таа од 2-ра сезона? Џејн Марголис?
ВВ ја уби, ненамерно, ама ја уби. Ја заврте од лежејќи на страна, да лежи грб и оваа почна да се гуши од повраќаница. Не само што ја сврте, туку и не и помогна да се спаси. Убиство од небрежност(несакано) :D.

Ако е друга момичка тема на разговор, оувер енд аут.:D

Член од
14 септември 2013
Мислења
112
Поени од реакции
43
Како он ја уби? Он само не ја спаси да не умре. Хероинот ја уби. И што е Волтер па да ги спасува двајцата од дроги?
Него само бизнисот му беше битен и ништо друго. Во тој момент знаеше дека без неа ќе може Џеси да го фокусира само на работата и да го оттргне од дрогите. А Џејн го вртеше Џеси против Волт.
Donev, deka ja ubi - ja ubi. A deka beshe sebice - beshe. Epa shto togash go branime WW?

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.842
Поени од реакции
36.891
Не се сеќавам дека некој го има постирано ова - еве како би изгледала Breaking Bad ако се емитуваше на ABC, т.е. ако беше ситком: :pos:

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Која момичка е тема на разговор? Таа од 2-ра сезона? Џејн Марголис?
ВВ ја уби, ненамерно, ама ја уби. Ја заврте од лежејќи на страна, да лежи грб и оваа почна да се гуши од повраќаница. Не само што ја сврте, туку и не и помогна да се спаси. Убиство од небрежност(несакано) :D.

Ако е друга момичка тема на разговор, оувер енд аут.:D

pregledaj ja scenata i kazi kade bas so namera on ja svrte??? ili ona sama si se svrte....on se pogodi na pogresno mesto u pogresno vreme

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.043
Поени од реакции
6.070
pregledaj ja scenata i kazi kade bas so namera on ja svrte??? ili ona sama si se svrte....on se pogodi na pogresno mesto u pogresno vreme

Не ми текнуе, ако било така, тогаш моја грешка. Имав читано баш за сценава, и имаше демек он ја свртел. Тоа најверојатно бил и првичниот план како да изгледа сцената, ама ја смениле. И пошо пишав не ми текнуе, сум забораил, затоа и пишав така.

Член од
14 септември 2013
Мислења
112
Поени од реакции
43
bez ogled, toj ne ja spasi, a mozeshe. i sega shto e vazno dali ja svrte ili ne?

Kajgana Shop

На врв Bottom