Google Chrome (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ве замолувам за помош =) Most visited страните ми ги дава сиви без слика, порано не беше така, значи имам анинсталирано хром па иснталирано, сим бришел јузер па сум правел нов, форматирав и се останато и пак истото, не ми ги дава позадините (со слика) на страните што најмногу ги посетувам. Ако имал некој таков проблем би сакал да ми пише решение! Поздрав

имам слушано(а не сум правел лично) дека постои low и full форматирање.кај првото останува нешто на хард дискот

Дечки ве замолувам за помош =) Most visited страните ми ги дава сиви без слика, порано не беше така, значи имам анинсталирано хром па иснталирано, сим бришел јузер па сум правел нов, форматирав и се останато и пак истото, не ми ги дава позадините (со слика) на страните што најмногу ги посетувам. Ако имал некој таков проблем би сакал да ми пише решение! Поздрав

Мене ми беше така и не знам кој е проблемот, ама си ја инсталирав dev верзијата и сега има слики. Ама искрено не препорачувам понестабилна е.
Ако сакаш пробај:
https://www.google.com/intl/en/chrome/browser/index.html?extra=devchannel#eula

Дали може на ова што е new tab page, кај што ми ги покажува тие страни што сум ги посетувал најмногу, да си наместам јас мои страни?

Дали може на ова што е new tab page, кај што ми ги покажува тие страни што сум ги посетувал најмногу, да си наместам јас мои страни?
и јас се трудев да го напрам то нешто, но се откажав и си инсталирав вакво а имаш и вакво или во Chrome Web Store напиши Speed dial и ќе ти се појават повеќе екстензии :)

и кај мене кочи youtube,мислев дека е до серверите или преоптовареност.а дали кочи на другите пребарувачи?нив не ги користам воопшто,и незнам која верзија и ја имам,ги немам надградувано никогаш

исто и кај мене,нема шанси да изгледам едно видео на јутјуб

пробав на vimeo и таму лета интернетот.вероватно е до регионалниот сервер.

патем дали знае некој зошто на хромот не ми работи гласовното изговарање на google translate а на експлорерот работи.хромот ми е наново инсталиран посел форматирањето9пред недела дена)

Епа вака, да си пишам овде на официјалната тема. Значи има ли некаква екстензија која на секое даунлодирање ти дава избор на која локација да го симнеш фајлот, и плус на пример ако е апк фајлот, афтоматски да ти ја уредува локацијата да виде во аппс фолдерот што сум го креирал, или ако е рар да биде на друга локација, но сепак пак да можеш да ја смениш локацијата на даунлодирање. Има ли таква?

Епа вака, да си пишам овде на официјалната тема. Значи има ли некаква екстензија која на секое даунлодирање ти дава избор на која локација да го симнеш фајлот, и плус на пример ако е апк фајлот, афтоматски да ти ја уредува локацијата да виде во аппс фолдерот што сум го креирал, или ако е рар да биде на друга локација, но сепак пак да можеш да ја смениш локацијата на даунлодирање. Има ли таква?

За секое симнување да ти дава избор каде да го симнеш фајлот штиклирај го ова
aaaa.jpg

а за тоа да ти одат во посебни фолдери не знам.

Од вчера почна ногу да ми коче ако отворам 1 таб таман е ама 2-3 или повише коче едно 10-20 секунди додека да се упораве и одма пак почнува да коче некогаш и нот респондинг е да му ебам...шо е работата?

сега приметив кога ми е уклучен гугл хром ми шушти звукот од време на време на некој 2-30 секунди од било што винамп или друг програм

Луѓе, и кај мене и кај другариве го заприметив проблемов: ко ќе имам пуштено песна на јутјуб, и ко ќе отворам нов таб (ко ќе ја вчитува страната) ми кочи песната иако е наполната. Кај повеќе другари е истово. Ви се случва и вас?

Луѓе, и кај мене и кај другариве го заприметив проблемов: ко ќе имам пуштено песна на јутјуб, и ко ќе отворам нов таб (ко ќе ја вчитува страната) ми кочи песната иако е наполната. Кај повеќе другари е истово. Ви се случва и вас?

Го имам јас заприметено тоа на пц со слаба конфигурација, а на мојов кој имат не толку јака но солидна го немам тој проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom