[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Извонредно течно како што треба , а декорацијата секоја чест pearl , браво (y)

Oд кај да знаеме дека не се сликиве добиени преку Гугл срч, кога сликате ќе пишите на едно ливче "Kајгана" или никот ваш за да биди валидно, и ќе го ставите до креацијата што сте ја краирале за да видиме ние конзументиве :cautious:

Не користам веќе лајт сладолед, не е вака мек. :( И да ми спакуваш јагоди, кај нас тиква и јаболки има. :D

@The Magus, големи сме за такви мизерни потфати.

Фала људи!
„Патот до креветот на мажот е преку неговиот стомак“... Или како беше? :icon_lol:

Преку неговиот стомак Ан ќе стигнеш на друго место ама ај, сеа за јадење прај ме муабет..

Браос невесто! :pipi:

Големо браво за двете мајсторици, феноменално изгледаат. Лично, ова ќе ми биде најтешкото гласање, само ги вртам сликите, те едната, те другата, ми доаѓа двете да ги изедам, токму како мало дете со чоколаден нос и бузи. :X3:

Едно прашање до админ/мод тимот. Има ли можност да се стави опција за следниов натпревар да се гласа за повеќе од еден натпреварувач? Ако не може, ќе креирам нов јузер, за да можам да гласам за двете, така да си знајте.

Инаку, дури сабајлево, наспана и ококорена, на втор опуљ, приметив дека наместо сос дупето нагоре, јас однопаку сум го сервирала суфлето. Ох мори Бисеро, значи бисер си понекогаш. Да си го земеш сега и да си го нанижиш на ѓерданчето од трајната колекција. :LOL:
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 11:48 ---

Носот ми е бу(м)бамара црвен, само што сакав да пишам на другата тема, @Олимпија по кратка постапка ја затвори вратата. :icon_lol:

Ако прифати, моето право да предложам неделен рецепт, му го отстапувам на @Sungerot Bob. :)

Големо браво за двете мајсторици, феноменално изгледаат. Лично, ова ќе ми биде најтешкото гласање, само ги вртам сликите, те едната, те другата, ми доаѓа двете да ги изедам, токму како мало дете со чоколаден нос и бузи. :X3:

Едно прашање до админ/мод тимот. Има ли можност да се стави опција за следниов натпревар да се гласа за повеќе од еден натпреварувач? Ако не може, ќе креирам нов јузер, за да можам да гласам за двете, така да си знајте.

Инаку, дури сабајлево, наспана и ококорена, на втор опуљ, приметив дека наместо сос дупето нагоре, јас однопаку сум го сервирала суфлето. Ох мори Бисеро, значи бисер си понекогаш. Да си го земеш сега и да си го нанижиш на ѓерданчето од трајната колекција. :LOL:
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 11:48 ---

Носот ми е бу(м)бамара црвен, само што сакав да пишам на другата тема, @Олимпија по кратка постапка ја затвори вратата. :icon_lol:

Ако прифати, моето право да предложам неделен рецепт, му го отстапувам на @Sungerot Bob. :)
Ти благодарам @pearl. Ја прифаќам твојата понуда...... до вечер ќе го објавам неделниот рецепт :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom