R
Rigel Kent
Гостин
CafeDelMar super sto go proba receptot , odlicno ispadnale 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто сега објави, лиги ми потекоаСи го изгорев прстот кога ги вадев од рерна, но вредеше.
Најслатка вечера на сФет.
Прегледај го приврзокот 76436
Прегледај го приврзокот 76437
Фала људи!
„Патот до креветот на мажот е преку неговиот стомак“... Или како беше?![]()
Ти благодарам @pearl. Ја прифаќам твојата понуда...... до вечер ќе го објавам неделниот рецептГолемо браво за двете мајсторици, феноменално изгледаат. Лично, ова ќе ми биде најтешкото гласање, само ги вртам сликите, те едната, те другата, ми доаѓа двете да ги изедам, токму како мало дете со чоколаден нос и бузи.
Едно прашање до админ/мод тимот. Има ли можност да се стави опција за следниов натпревар да се гласа за повеќе од еден натпреварувач? Ако не може, ќе креирам нов јузер, за да можам да гласам за двете, така да си знајте.
Инаку, дури сабајлево, наспана и ококорена, на втор опуљ, приметив дека наместо сос дупето нагоре, јас однопаку сум го сервирала суфлето. Ох мори Бисеро, значи бисер си понекогаш. Да си го земеш сега и да си го нанижиш на ѓерданчето од трајната колекција.
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 11:48 ---
Носот ми е бу(м)бамара црвен, само што сакав да пишам на другата тема, @Олимпија по кратка постапка ја затвори вратата.
Ако прифати, моето право да предложам неделен рецепт, му го отстапувам на @Sungerot Bob.![]()