- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
Извинето !Извини?
Извинето !Извини?
Извини вака, ама многу го тупиш. Јас мислам дека таа и прва да ти пријде, ти ке избегаш.Дознав дека оди од 13и30 на одбојка четврток и вторник
Додека чекав автобус ја видов одеше на одбојка
Ми треба помош
13 години има.и ке видиш како нормален, зрел човек како стојат работите.
Бог да чува ме направивте сталкер леле значи ми кажаа дека оди на одбојка ако кога си одев на кај дома ја видов бог да чуваСака изгледа детален прирачник да му напишеме.А што му е финтава со играњево приватен детектив/мањак не ми е јасно.
Да ти се плукна во мојот мозок го видoв девојчето прв пат Better fall in love фала мозокуизвини а колку години имаш ако не е тајна? како може толку да се окупираш со некоја девојка што еден ден ти се смешкала и те погледнала а друг ден те игнорирала? толку ли е битна таа работа? па ти девојката не ја ни знаеш како можеш толкаво значење и простор да и дадеш? јас сум девојка, па од женска гледна точка може да биде којзнае што, не сите девојки размислуваат како мене, некои се срамежливи, тоа им е начин на сигнализирање, некои се чисто кокетни, без никакво значење кон тоа што го прават, трети се сосем други. не знам каква помош бараш, ама ние членовиве тука сигурно не би знаеле што и се случува на девојката во глава, доколку ти е симаптична едноставно застани до неа и почни муабет со луѓето околу неа, па после со неа или некоја таква слична ситуација и ке видиш како нормален, зрел човек како стојат работите.
Не е баш љубов али ајдеБог да чува ме направивте сталкер леле значи ми кажаа дека оди на одбојка ако кога си одев на кај дома ја видов бог да чува
--- надополнето: 7 ноември 2013 во 16:21 ---
Да ти се плукна во мојот мозок го видoв девојчето прв пат Better fall in love фала мозоку
Земи си го пенисот во рака (кога е во состојба на ерекција) и повлекувај ја кожичката горе долу, во зависност од дразбите и чуствата темпото може да е побавно или побрза - то е индивидуално, мижи и мисли на девојката се додека не ејакулираш, после то сакаш со палома избриши сакаш измиј со вода сакаш лапни то шо излезе ... и то е индивидуално.Ми треба помош
АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ВАКВО СМЕЕЊЕ НЕ СУМ ИМАЛ ДЕНЕС ФАЛА ТИ МНОГУЗеми си го пенисот во рака (кога е во состојба на ерекција) и повлекувај ја кожичката горе долу, во зависност од дразбите и чуствата темпото може да е побавно или побрза - то е индивидуално, мижи и мисли на девојката се додека не ејакулираш, после то сакаш со палома избриши сакаш измиј со вода сакаш лапни то шо излезе ... и то е индивидуално.
Цар си нема штоЗеми си го пенисот во рака (кога е во состојба на ерекција) и повлекувај ја кожичката горе долу, во зависност од дразбите и чуствата темпото може да е побавно или побрза - то е индивидуално, мижи и мисли на девојката се додека не ејакулираш, после то сакаш со палома избриши сакаш измиј со вода сакаш лапни то шо излезе ... и то е индивидуално.
знамЦар си нема што
Земи си го пенисот во рака (кога е во состојба на ерекција) и повлекувај ја кожичката горе долу, во зависност од дразбите и чуствата темпото може да е побавно или побрза - то е индивидуално, мижи и мисли на девојката се додека не ејакулираш, после то сакаш со палома избриши сакаш измиј со вода сакаш лапни то шо излезе ... и то е индивидуално.
Пред една недела се запознав со еден дечко и од тогаш секој ден правиме муабет. Мене ми се свиѓа, а и преку муабетите посебно на фб ми кажа и тој на мене дека му се свиѓам и јас. Е сега има еден проблем зошто еден ден и двајцата сакавме да се викнеме за на кафе ама не се викнавме зошто беше прерано се знаевме само 1 ден...и јас го викнав за 3 дена и му реков бидејќи не бевме првиот ден да одиме сега но тој ми рече дека неможел и да сме се виделе за 3 дена зошто неможел..му реков добро и чекав да ме викне а во меѓувреме правевме муабет секој ден .. и дојде и тој 3ти ден ама не ме викна...и сега јас не го викам затоа што сметам дека машкото треба да викне прво бидејќи јас еднаш и го викнав пред тоа..ама сеуште ништо...
Исто така ми рече дека му треба малку време за да се ставиме во врска затоа што пред 1 месец раскинал и сеуште не бил спремен..му реков добро ќе се запознаеме подобро и ќе биде се во свое време како што треба да биде..ми рече може да се гледаме ама за врска не сум спремен....така и остана ..
не помина голем временски период туку помина една недела ама уште не сме излегле ниеднаш на кафе и незнам дали треба да му оставам простор или сепак да прпбам да направам некој муабет да видам што планира..што мислите?
Исто така сакав да прашам и за една моја другарка.. и се свиѓа еден дечко и јас се знам со негов другар и му реков да спомне нешто и тој ми рече дека му спомнал ама дечкото рекол дека не му се свиѓа мојата другарка и дека несака ништо...дали мислите дека другарка ми треба да проба уште нешто или да му пристапи прва или да се откаже? ( нема ни фб дечкото за да проба преку полесниот начин )
Извинете што досадувам, ама си реков да побарам некој совет онака колку да видам што мислите