Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја играм таа од замунда и немам никаков проблем. Го средија тоа со крашот најверојатно.

Јас ја играм таа од замунда и немам никаков проблем. Го средија тоа со крашот најверојатно.

Jaс пак ја пуштив да се симнува ако не тие проблем да те побарам утре преку TeamViewer да ја средиш кај мене случајно да не грешам нешто мада не ми се верува

Без кракот ми замрзнува на 9ти Септември. Еве го симнувам кракфикс да видам :)

FM.2014.v14.1.3.45519

Ова е најновиот апдејт и крак така?

Некој да не знае каде да се симне црниот официјален скин? Од белово очиве ми истекоа а не сакам некои фушерајски скинови.

Ja симна од некаде или ја имаш купено зш кај мене ја замрзнува сликата на сред утакмица и го укочува пцто ја имам спуштено од zamunda

Од замунда е бе со последниот крак и апдејт излезен во понеделникот, си пичи

mora so Steam.

@Ultraboy vidi neso driverite od grafickata dali ti se apdejtirani. Da ne imas Celeron procesor?

Кај треба да ги ставам овие што се дресови и логоа ? Работат истите од 2013 ? Ги ставив во график фолдерот ама да не треба да се уклучат во играта некаде ?

Креирав нокаут куп "Kajgana Champions League" се вика, влегувајте треба 32 екипи, и да работи ONLINE со пиратската од zamunda ;)

Кај треба да ги ставам овие што се дресови и логоа ? Работат истите од 2013 ? Ги ставив во график фолдерот ама да не треба да се уклучат во играта некаде ?

My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2014/ и тука креираш фолдер graphics и пукаш се во него. После идеш во Preference па во Interface и штиклираш вака да ти изгледа:

ttGSDoy.png

Знае ли некој како да се инсталира официјалниот црн скин? Знам дека треба да се логирам на сајтот на Стим и да направам subscribe на фајлот, и после во играта во Downloads треба да го има, ама пиратска веризја е и претпоставувам избришани се врските со Downloads од Стим?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom