a evo i jos potencijalnih ucesnika http://xfactorsrbija.com/ko-su-potencijalni-ucesnici-x-factor-srbija/
izvor: x factor srbija
izvor: x factor srbija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
АЈ кој го прати ова чудо да ми најде една цура. Пред некој ден(изгледа неделата беше,после пладне) случајно фатив на ШитТел имаше некое интервју со една цура со еден длабок,рапав глас , не ја слушнав како пее само знам збореше не можела да се појави на сцена многу се срамела од јоксимович пошо он бил на евровизија и ѕвезда бил......... Е ако може да ми ја најдете како пее вечно благодарен ке бидам.
Еве ти ги сите аудицииСреќна потрага!
Зошто?за мене беше супер.Уствари све е ствар укуса.Не е тука ги побарав пред да пишам
Ми ја укака една од најомилените песни од АДел
Зошто?за мене беше супер.Уствари све е ствар укуса.
Уф тоа е многу јасно,оргинал си е оргинал.Тоа да , се е по вкус ,али за мене никој освен Адел не може да ја пее Адел.
Сега изгледав, тоа девојчето што пееше на крај... не знам. Не знам каков пејач треба да се појави до крај на ова шоу, за да и ги помрси сметките.
Треба да победи и мислам дека ќе победи на ова шоу.
Son of a preacher men што ја пееше?
Не, оваа последната што пееше некоја балада. Немам појма која е песната, не ни слушам таква музика, ама какво гласиште извади...
А, таа што викаш ти, исто така беше многу добра. Со толкава уста, срамота да не испее добро.
Ја пееше Turning Tables од Adele.![]()