Ако Замер се повлече сам,алал му вера!
Но ако го повлекоа тие од горе,стварно штета за бос каков што е жути.
Ни играчи,ни тренери не беа битни за ланското газење колку што беше тој битен.Да беше Нерлингер ќе бевме вицешампиони во сите натпреварувања.Мотиватор до даске е Замер.Страшен тип!
И годинава кажа два три збора,се разиграа одма и сега кур ги боли,нема кој да им писне.Но,потоа следеа критики од Лам и од управата.А Лам вика дека не го разбрале добро медиумите хаха

,а не ми текнува случајот но мислам дека извади книга во која беа опишани и односите во клубот или нешто околу клубот за кои после се правдаше но џабе,направи непромислена работа и тогаш.
Јасно ми е дека Плзен се боза,ама мора малку да се има осет и да не се потценуваат слични екипи а нарочито Рибери мисли дека игра со Пауланер.Таа последната шанса сам со голман,тој се зафркава па дури не ни шутна.Ич не ми е криво што ги промаши другите шанси,но барем шутна или добаци но она потценување и играње курташак е срамно за играч кој претендира да ја освои наградата Балон Дор.
Хенес премногу се повлече(го скина данокот,не му е тука паметот
) ,јас немам прочитано некоја изјава во врска со играчите бог знае од кога.Румениге никогаш не ни збори,така да се е оставено на Пеп,а тој може само да му дели шамари на Тиаго
или да брка играчи како што го избрка Ибракадабра.