Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Аааа асистенкатката, кучка ниедна, на три девојчиња со прст му покажуваше точни одговори кај мене во предавална.... аа како сум се напнал :mad:

Има некој колега што ќе биде добар да ми посочи што точно се падна по Банкарски менаџмент денес на колоквиумот?

сметководство до 137 ли е?

Трговско ништо чудно да не измочат, ептен заебани ми се видоа прашањата, а и не учев баш како што треба. Сепак мислам оти ќе се извлечам и оти ќе поминам.

Од друга страна, економија сум презадоволен, поминав со одличен број на поени. Ми кажа едно другарче, си неам видено јас, ама нема причина да ме лаже ебаго. :D

Сметководството не ми стои тешко, имам уште 20тина страни, ама оптимиста сум сеа за сеа. :D Математика ми се паднаа 2 задачи што ги вежбав пред тоа, па ваљда ќе поминам исто. :D Ај да не се урочам.

Од друга страна, економија сум презадоволен, поминав со одличен број на поени. Ми кажа едно другарче, си неам видено јас, ама нема причина да ме лаже ебаго. :D

Во colleagues групата има слики од Економија резултатите.

Ааа одлично пројдено е економија, со еден викенд читање добро е, следен колоквиум два викенда :ROFLMAO::facepalm:

Во colleagues групата има слики од Економија резултатите.

Ај дај линк од групата, неможам да ја најдам. Или таа 2013 е? :D

Иначе има слики и кај мене во групата за Сметководство и Економија, ама баш јас кај што сум не се чита. :D

Има некој колега што ќе биде добар да ми посочи што точно се падна по Банкарски менаџмент денес на колоквиумот?

Прашањата од Либро.
А јас будала читај ја цела книга. :rolleyes:

После Фискален во петок место да прашуваш, да ти пишам одма на темава што имало? :D

Јас после колоквиум разбрав дека прашањата биле од тие од Либро, а јас како вообичаено не ги ни видов. Мислев дека ќе имам многу слаб колоквиум, а излезе само едно прашање да сум утнал. Кога излегоа резултатите не си верував на своите очи.

Може некој да ми прати линк од групата на фб каде што има резултати економија ? :D

Прашањата од Либро.
А јас будала читај ја цела книга. :rolleyes:

После Фискален во петок место да прашуваш, да ти пишам одма на темава што имало? :D

Колешке изгледа ти ќе треба мене пред време да ме прашаш што ќе ви се падне Фискален зошто денес Гоџков во струга ги кажа вашите потенцијални прашања што ќе се падната(не сите ама едно 5 кажа)

Сепак фала што се потруди да ми одговориш на прашањето ;):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom