Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ич не ми се играла Галата Х2 ради мутавиот Манчини...

Ајде бе Мемфис завршете веќе еднаш 5 минути седи 12 минута и 4/4 на резултати да му ебам се'

Фала му на господ 95 дадоа какви дегеноиди
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 04:35 ---
За утре

Манчестер Јунајтед X2 (бидејќи се Манчестер Јунајтед)
Јувентус-1X(бидејќи Кралевите се на екскурзија ојдени во Торино)
Баерн-2јка(бидејќи ќе му го истурат мозокот)
Баерн младите-2јка(бидејќи исто така ќе му го истурат мозокот)

на крај краева мислам дека Реал Мадрид младите ќе ги победат Јувентус..па овие јувенташите топка не фатија на првиот натпревар и 6 парчиња примија и изгледаа како некои аматери спрема младите од Мадрид...мислам дека двојка би требало да биди

Antalia - kaiseri - 1X
Helmond - Jong AJAX 1+ pp............(GG & 3+)
Keln - Union berlin 1X.......................(samo 1)
Elce - Villareal T2 dava.....................(samo 2)
Bologna - Kievo 1X .........................(za pohrabrite X-1)
Brest Troja X2...................................(2&3+....za 2 vrtoglavo paga koeficientot)

koef.3,5.............za 1000 super dobivka.................................ova hrabroto lifce za 50 denari e super
P.S. Uplatete obvezno
Кој ме послуша вчера, има фатено.
Јас го уплатив ова за 1000 ама без Брест-Троја и добив 2 700.
Ај денес пак едно педерско лифче, тие 2750 да ги умножам на 5400....

За денеска и утре напишав 6 ливчиња, обично по 1-2 најногу пишам ама ај сеа да напишам малце повише :icon_lol:

Јувентус 2-3
Манчестер Сити 2-3
Псж 2-3
Атлетико Мадрид 2-3
Барселона 2-3

x50 = 1940

---

Галатасарај 2 & 3+
Манчестер Јунајтед 2 & 3+
Ајакс 1 & 3+
Баерн Минхен Г.Г & 3+
Челзи Г.Г & 3+

x50 = 8200

---

Јувентус Т1 2+
Манчестер Јунајтед Т2 2+
Ајакс Т1 2+
Базел 1-1
Наполи 1-1

х50 = 2350

---

Галатасарај 2-2
Манчестер Јунајтед Х-2
Зенит Х-1

х50 = 5920

---

Галатасарај 4+
Манчестер Сити 4+
Шахтјор 4+
Базел 4+
Наполи 4+

х20 = 3200

---

Галатасарај 3+
Реал Мадрид 2
Манчестер Јунајтед 2
Ајакс 1
Челзи 3+
Борусија Дортмунд 1

х30 = 1920

Ете така :D

И да има добивка и да нема одмарам од уплаќање до крајот на месецот :icon_mrgr:

NHL
Boston-Dallas 1.....1.75
San Jose-Buffalo 1..1.55
Juventus-Real Madrid 2+vtoro..1.80

4.9 vkupen koeficient....denes na ova 600 den stavam

да ни биде за памет ова дека некогаш и иксови се бркаат и дека поголемите коефиценти повеќе испаѓаат од малите :pos:

4 недели со ред погодувам по еден икс од Англиско, викендов две погодив :pipi:

Кој ме послуша вчера, има фатено.
Јас го уплатив ова за 1000 ама без Брест-Троја и добив 2 700.
Ај денес пак едно педерско лифче, тие 2750 да ги умножам на 5400....

Браво друже, те следев ја со 300 уплата, тесно беше со Виљареал и Анталија. Па пиши го и новото ливче. :)

NHL
Boston-Dallas 1.....1.75
San Jose-Buffalo 1..1.55
Juventus-Real Madrid 2+vtoro..1.80

4.9 vkupen koeficient....denes na ova 600 den stavam

Пратиш Хокеј, или онака? Ако може подетално нешто да ни кажеш за овие типови, да знаеме на која основа си ги играл :)

Олимпиакос - Бенфика - Х
Шахтјор - Леверкузен - 2
Копенхаген - Галатасарај - 2
Јувентус - Реал М. - Х

Коеф: 85

Пратиш Хокеј, или онака? Ако може подетално нешто да ни кажеш за овие типови, да знаеме на која основа си ги играл :)
Osnovata mi e 10 ipol godini na brod,i sakal nejkel celo vreme pratev NFL i NHL i tuka steknav nekoj interes kaj ovie 2 sporta,i fala bogu NBA da ne gi zaboravam koi cel zivot gi sledam.

Vo NHL jas si imam 3-4 tima koi non stop gi forsiram pozitivno t.e na pobedi,i si imam 2-3 tima koi koga ke se padnat so pojak protivnik igram protiv niv.
Timovi koi gi forsiram na pobeda(ali ne sekoja utakmica,sve zavisi od protivnikot) se:Pitsburg,San Jose,Boston,Chicago...poveke gi forsiram na domasen teren koga se,a vo slucaj da se padnat so epten slab protivnik gi igram i dvojki koga se vo gosti.

Timovi koi se najkatastrofa spored mene ovaa sezona se: Florida,,Buffalo,Edmonton..Znaci protiv niv igram skoro sekoja utakmica,e sega ne site odednas tuku ke ja odberam najslabata od tie tri(sprema ucinokot od poslednite 3 utakmici) protiv najakiot na istite tie tri.

Браво друже, те следев ја со 300 уплата, тесно беше со Виљареал и Анталија. Па пиши го и новото ливче. :)
Да размислам за новото лифче оти добивката од 2750 ке ја играм.Пак нешто 2-3 утакмици...ништо повеке...

П.С Другарица сум:pos:

Калчото веќе одамна го изгуби својот шмек,се местело таму,се местело сегде,клубовите од најјаките лиги прифатиле да бидат кладилници нивни спонзори итн итн.........

само зошто вчера Самп би бил фаворит и победник во натпреварот - ама ич не ми е јасно
Од кој сајт се анализиве ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom