Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
- Локација
- Wolfpack Reproducing Area
- Веб-сајт
- dangerousminds.net
Зошто па ја да сум казнет онака ако ме сопрат у скут ако имам 5 килско буренце, пиво?
Збориме за бремена жена, не за жена која ти е срам да прашаш дали е трудна или зимата качила некое килце..
Сериозно колку бремени жени се иницијатори на сообраќајни несреќи за разлика од пијани возачи?
Што е позначајно да се праша, колку од тие сообраќајни прекршоци и незгоди биле иницирани од бременоста?
И кој би бил критериумот за казнување на бремени жени од страна на полицијата?
До кој месец од бременоста можат да управуваат моторно возило?
До 8ми месец?
На улиците низ Македонија се движат илјадници шофери под дејство на лексилиум, дијазепам, THC и слични средства на кои им е дозволено да возат, ние се фаќаме за минимален број на бремени жени кои ете може да ги фати контрацепција еден месец порано додека возат автомобил.
Шанисте да се случи тоа е исто колку шансите да ги фати диетална кома дијабетичарите додека возат автомобил.
Што е трагично душебрижниците се загрижени за нејзиното неродено дете да не биде жртва во случај ако се случи незгода.
Што бидна со поговорката "Мое тело, мој избор"?
Тогаш нека се забранат и деца до 12 години во автомобил оти ете само што започнале со животот и многу се слатки за да загинат во случај на сообраќајка.