Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Абе мене сеа ми текна, јас незнам билијард да играм. :pos: Т.е теоретски ги знам правилата и како треба да се одвива играта, ама последен пат играв во коритото со топки кога имав 5 годинки на одмор во Бар. :D А плус и геометрија ептен слабо ми иде, вечер кога ќе дојдам ќе мора да ме научите да играм, и да не ми се смеете. :ROFLMAO:

И сеа кога?

ПАтем и јас сум пријавен така? :D

И сеа кога?

....од овој агол така ми се чини...
кога?.... се моли kooperativa да се произнесе

...како што напишав предходно...ќе се обидам да присуствувам но малку подоцна

Од 7 часот е резервацијата, 10 за 7 бидете доле пред Хазард таман има време да се собереме и идеме да плешаме :)

И сеа кога?

....од овој агол така ми се чини...
кога?.... се моли kooperativa да се произнесе

...како што напишав предходно...ќе се обидам да присуствувам но малку подоцна
немав време да седнам на ПЦ, али еве ако не ви е касно ДА! резервирано е како што кажа бебуш. и имаме доволно купони (12) :D

Ае изгледа јас прв ќе пишам импресии. :)

Биљардот беше ТоБ. За сите што се исплашија од Кооператива, да пишам дека он ојде да игра табла со Велвет Ши, и после силите на масите беа горе-доле израмнети :) 2 саати летнаа, ич не ги сетив. ТоБ :)

Афтерчето у Ред Кафе, исто мошне фино беше.

До мај да вежбате у Хазард, ја ќе гледам да вежбам на брод кога бродот е укотвен у пристаниште (да не влече масата лево па десно :) )

Ае изгледа јас прв ќе пишам импресии. :)

Биљардот беше ТоБ. За сите што се исплашија од Кооператива, да пишам дека он ојде да игра табла со Велвет Ши, и после силите на масите беа горе-доле израмнети :) 2 саати летнаа, ич не ги сетив. ТоБ :)

Афтерчето у Ред Кафе, исто мошне фино беше.

До мај да вежбате у Хазард, ја ќе гледам да вежбам на брод кога бродот е укотвен у пристаниште (да не влече масата лево па десно :) )
да бе, затоа ти после владееше со масата:P
признај дали изгуби? еве ја признавам дека НЕ изгубив од велвет ;)

Кајзер играше топ, 3 пати тепаше поштено со внесување на црна топка. Бебушот од друга страна имаше среќа у љубави*.
Ја промашуев ко Chevy Chase на рулет од на Vegas Vacation.
Топ помин и сосе афтерчето, муабет, чоекот со качето поштовање до него.

*коа не иде партија, навистина не иде.

да бе, затоа ти после владееше со масата:P
признај дали изгуби? еве ја признавам дека НЕ изгубив од велвет ;)

Тончи изгуби од мене и иван (тој со капата)

Иначе стварно топ помин, иако мртов уморен и понекогаш не ги гледав топките али беше стварно добро.
И не играм против тебе веќе, многу си high level за мене (y)
Фала за кафето од arakenx , ќе се раздужиме наредна прилика :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom