Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Само Мурињо може да го спаси Милан;) .

Со оваа реченица, ти ги навреди Интерашите. Се обидуваш да му го извалкаш името на нивниот врховен лидер, и духовен водач. Срам те било... :coffee:

Само Мурињо може да го спаси Милан;).Викаат чуда правел баш сакам да видим да напрае чудо со Милан,па да умрем да не жалим.

Мурињо не иде во секакви тимови. :icon_mrgr:

Кажав нешто за Мурињо, и одма ме нападнаа :pos:

На тролот увек се возвраќа со трол. :) Уствари шо трол, вистина е, никаков тим сте. :D

Scirea, што не р'чкаш кога знаеш дека со еден збор можеме да ги запалиме тоа ултрасите и црнците и да ја прајме големата три дена. Седи си раат :)

Што е толку чудно што Милан изгуби од Фиорентина?..сите почнаа вчера Милан вака Милан така Алегри идиот а како да забораваат дека Фиорентина е поквалитетен тим од Милан..сигурен сум дека од 5 натпревари 4 ќе победат Виолетовите, па неможат Милан со онаков тим да му се спротистави фала богу..не знам по која логика кладилниците даваа 3.60-3.80 коефициент за Фиорентина..мислам то смешно беше

Што е толку чудно што Милан изгуби од Фиорентина?..сите почнаа вчера Милан вака Милан така Алегри идиот а како да забораваат дека Фиорентина е поквалитетен тим од Милан..сигурен сум дека од 5 натпревари 4 ќе победат Виолетовите, па неможат Милан со онаков тим да му се спротистави фала богу..не знам по која логика кладилниците даваа 3.60-3.80 коефициент за Фиорентина..мислам то смешно беше

А јас не знам како не стана ти милионер чим беше толку убеден во победа на Фиорентина. :)

А јас не знам како не стана ти милионер чим беше толку убеден во победа на Фиорентина. :)

Не станав Милионер ама фатив солидна сума благодарејќи на кладилниците шо даваат такви поклони..ама Надал дегеноидот да победеше е тогаш свадба ќе праев и сите поканети ќе бевте

Очекувам денес прв кикс на Рома , Торино е незгоден тим и може проблеми да напраи . Дај боже да грешам зошто татко ми 2 ја има ги чека за големи пари прееска коа му кажав тешка утакмица ќе ме утепаше :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom