Gоogle Nexus 5

• Креатор на темата Креатор на темата kAREV
  • Време на започнување Време на започнување
Па тоа ми беше нејасното цело време, услугата да ми ја наплати 100 фунти? не фала.

300 фунти е без достава, значи ќе останат некои 80 фунти за услугата.Јас само се понудив, не терам на сила никој don't worry.

На 17ти доаѓам во Македонија од УК, па ако некој сака може да му го донесам новиот Нексус 5 за £400.(16гб)
Ај можда преку тебе ќе го порачам. на 17ти ми е роденден ќе ги намам моиве.

www.prisjakt.nu

proveri ja cenata tuka na svedski e AMA lesno ke se snajdes

so wizzair za 50ce ke letnes dö Stockholm ili Göteborg ke si go kupis i ke dobies taxfree (taman kartata zå avion) i ke go imas tel plus ke prosetas :)
--- надополнето: 1 ноември 2013 во 13:38 ---
www.prisjakt.nu

so wizzair za 50ce ke letnes dö Stockholm ili Göteborg ke si go kupis i ke dobies taxfree (taman kartata zå avion) i ke go imas tel plus ke prosetas :)

www.prisjakt.nu

Дали имам време сега да шетам сега?
Налето обавезно одам Стокхолм ама до тогаш не ми се чека или можда да?:D

@gade накај 10-11 ќе те известам дали ќе го земам преку тебе.

iP5s,

Photo-10-31-2013-1-34-27-PM-e1383241293972.jpg

Nexus 5,

IMG_20131031_133414.jpg

Ебати животот, во Америка на таков стандард и плати ги кошта смешни 350 долари, ние 500 евра треба да се спружиме овде, што се пари огромни за нас. (n)

Ебати животот, во Америка на таков стандард и плати ги кошта смешни 350 долари, ние 500 евра треба да се спружиме овде, што се пари огромни за нас. (n)

Нема да биде над 400 евра, 16-та.

2 недели откако ќе го донесат that is.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom