Омилен пост на Сунѓерот Боб

Драга Кајгана,
Се чувствувам пресреќно. Станав познат за сите членови на форумов преку ноќ благодарение на некои непознати сеирџии :coffee:

Си барам некое филмче за вечерва, ама се уште барам кое.
Сега за сега се е феноменално, а се надевам и дека така ќе продолжи :)
:cuc:

Последниов во драга кајгана му е најак пост во цела форумска кариера

Профилов на почетокот беше користен и од мене ( 22 години) и од брат ми кој има 15 години. Затоа огромна грешка беше тоа што бев претставен како малолетник. Но сега профилот само јас го користам. Тоа е тоа, јас кажав вие како сакате сватете. ;)

П.С. Ве замолувам сите на оваа тема да остворите минимум 20.000 мислења со што ќе дадете еден голем доказ за моето постоење на форумов.

Ви благодарам однапред :)

Профилов на почетокот беше користен и од мене ( 22 години) и од брат ми кој има 15 години. Затоа огромна грешка беше тоа што бев претставен како малолетник. Но сега

да, скапо е свој акаунт на кајгана да имаш
--- надополнето: 3 ноември 2013 во 22:32 ---
;);):):):):D

да, скапо е свој акаунт на кајгана да имаш
--- надополнето: 3 ноември 2013 во 22:32 ---
;);):):):):D
Пишувај се повеќе и повеќе на темава, ми вршиш услуга.
Фала однапред :)

Профилов на почетокот беше користен и од мене ( 22 години) и од брат ми кој има 15 години. Затоа огромна грешка беше тоа што бев претставен како малолетник. Но сега профилот само јас го користам. Тоа е тоа, јас кажав вие како сакате сватете. ;)

П.С. Ве замолувам сите на оваа тема да остворите минимум 20.000 мислења со што ќе дадете еден голем доказ за моето постоење на форумов.

Ти и брат ти имате ист ментален склоп?

:(

Ова беше интересно
Има празно место за модератор?
Јас сакам :)
Sungerot Bob напиша:
Како што кажав, ако има слободно место за модератор било на што, Јас сакам :)

Може да ми се даде таа функција на форумов :)
Фала, ако станам модератор на соодветниот подфорум ќе му пружам се најдобро од моја страна :)

Еве се пријавувам за Гурманско катче, Архитектура или Религии.
Тука ги имам најголемите познавања.

Па ако некое од овие места за модератор е слободно можам да го зафатам, а ако не е може и за нешто друго кое е слободно.

Како и да е од себе ќе го дадам максимумот за модератор на одреден подфорум.

Ако станам модератор навистина ќе ми биде мило :)
Што се случи сега, ќе ме биде ли за модератор? :)

Може јас за во Општи муабети? :)

И следува бан од тема :):):):)

Брат ти "готвеше" тогаш со лажното јадење од интернет во кајгана готвач? :oops:

Сунѓер Боб Панталоновски,шо те ребраат овие цревава бе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom