Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.208
Едно големо благодарам за тоа што посвети тема за мене
Кој фактор си ти на форумов?
Едно големо благодарам за тоа што посвети тема за мене
X - FactorКој фактор си ти на форумов?
Драга Кајгана,
Се чувствувам пресреќно. Станав познат за сите членови на форумов преку ноќ благодарение на некои непознати сеирџии
Си барам некое филмче за вечерва, ама се уште барам кое.
Сега за сега се е феноменално, а се надевам и дека така ќе продолжи
Sungerot Bob напиша:Видете имам 15 години
Профилов на почетокот беше користен и од мене ( 22 години) и од брат ми кој има 15 години. Затоа огромна грешка беше тоа што бев претставен како малолетник. Но сега профилот само јас го користам. Тоа е тоа, јас кажав вие како сакате сватете.На 02.02.2013:
Профилов на почетокот беше користен и од мене ( 22 години) и од брат ми кој има 15 години. Затоа огромна грешка беше тоа што бев претставен како малолетник. Но сега
Пишувај се повеќе и повеќе на темава, ми вршиш услуга.да, скапо е свој акаунт на кајгана да имаш
--- надополнето: 3 ноември 2013 во 22:32 ---
Ти и брат ти имате ист ментален склоп?Профилов на почетокот беше користен и од мене ( 22 години) и од брат ми кој има 15 години. Затоа огромна грешка беше тоа што бев претставен како малолетник. Но сега профилот само јас го користам. Тоа е тоа, јас кажав вие како сакате сватете.
П.С. Ве замолувам сите на оваа тема да остворите минимум 20.000 мислења со што ќе дадете еден голем доказ за моето постоење на форумов.
Ви благодарам однапред
Јас и брат ми не, ама ти и Гулабица сигурноТи и брат ти имате ист ментален склоп?
Има празно место за модератор?
Јас сакам
Sungerot Bob напиша:Како што кажав, ако има слободно место за модератор било на што, Јас сакам
Може да ми се даде таа функција на форумов
Фала, ако станам модератор на соодветниот подфорум ќе му пружам се најдобро од моја страна
Еве се пријавувам за Гурманско катче, Архитектура или Религии.
Тука ги имам најголемите познавања.
Па ако некое од овие места за модератор е слободно можам да го зафатам, а ако не е може и за нешто друго кое е слободно.
Како и да е од себе ќе го дадам максимумот за модератор на одреден подфорум.
Ако станам модератор навистина ќе ми биде мило
Што се случи сега, ќе ме биде ли за модератор?
И следува бан од темаМоже јас за во Општи муабети?
Брат ти "готвеше" тогаш со лажното јадење од интернет во кајгана готвач?Профилов на почетокот беше користен и од мене ( 22 години) и од брат ми кој има 15 години. Затоа огромна грешка беше тоа што бев претставен како малолетник. Но сега профилот само јас го користам. Тоа е тоа, јас кажав вие како сакате сватете.
П.С. Ве замолувам сите на оваа тема да остворите минимум 20.000 мислења со што ќе дадете еден голем доказ за моето постоење на форумов.
Ви благодарам однапред
Јас и брат ми не, ама ти и Гулабица сигурно