Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Се чувствувам пресреќно. Станав познат за сите членови на форумов преку ноќ благодарение на некои непознати сеирџии :coffee:

Си барам некое филмче за вечерва, ама се уште барам кое.
Сега за сега се е феноменално, а се надевам и дека така ќе продолжи :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Драга,

Вчера сонував еден многу убав сон со едно прекрасно девојче, сабајле се будам заљубен. :D

Сега одам да си легнам со надеж дека пак ќе ја сонувам. :love:

Поз.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Кајги што вика Авакс?
-И цреп за чеп, и чеп за цреп и живоооот је леп :свиркам:

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Заборавив колку е убаво чувството после плачење у кош! Damn you Греги, како можев таков пропуст да направам, отидоја 3 дена у неповрат.
Well at least I repainted my room, сасвим случајно. :cautious:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Dear friend...

Денес влегов во длабока мисла вака као слушач и преслушувач на досегашнава музика што си ја почитувам. Некоја фикс идеја одамна ми е свртена дека одредени блиски личности ме потсеќаат на албуми од омилени групи/пејачи. Као на пример "A rush of blood into my head" особено Scientist ме потсеќаат на една блиска пријателка, додека рецимо Fallen и особено Anywhere (не е од албумот но на почетоците е) ме потсеќаат на една дамнешна љубов. Pink Floyd секогаш ги чувам длабоко во себе и исклучиво за себе. Ја барам песната на Џеф, Lover you should come over. Сеуште слободно стои без етикета на некого, иако има многу длабоко значење. Нешо као Новеченто кога ги анализираше луѓето и ги “опеваше“ со своето пиано.

Love always
Saladin

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
ДК
Си го изгледав Redemption(2013) со омилената фаца Jason Statham. Стандард филмче во негов стил, отепав битно саат и пол. :cool:
Си лелекам по малку глутеус максимус воспаленикус иам оти сум дрво и нозе вежбам без осет :eek:
Време е за спиење, утре рано да удрам еден кардио и попладнето на факс :vozbud:
Ај можи ќе сонам и јас ко членот погоре нешто убаво, али не само да сонам туку и на јаве да се надевам дека некогаш ќе ја сретнам личност која конечно би се грижела за мене. Досега било обратното, сум се грижел и сум вложувал толку енергија, а не ме ебавале ни два посто, едно здраво и шо прам не сум добил :rolleyes:
Се вратив инаку на старата љубов германскиот, во наредниве 2 години ќе ја негувам додека не стане взаемна :)
Gute Nacht, mein Freund! :)

Член од
17 октомври 2013
Мислења
887
Поени од реакции
1.877
Колоквиум добро колоквиум има ли колоквиумска недела крај испит ова колоквиум со колоквиумиве во секој пост и кој го боли патак?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ди Кеј

Денес, роденден на брат ми. Го слави од вчера попладне па дојдовме со мое друштво, да го испочитуваме. Има една дебела, се дере маме и е*ам, ми иде да извадам нож да почнам да ја дерам у сред соба, барем да знам зошто писка толку.

Оувр ен аут:love:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Кајгано гледам нова страница популарна низ фејсбукот поситра слика со поента како среќата е во малите нешта. Се тоа убаво, само мене ме интересира кога ќе се појават хејтерите што се гледаат црно да почнат да ја хејтаат страната.
А инаку среќата не доаѓа од пост на фејсбук туку треба таа слика да те мотивира да излезеш и да направиш нешто. Ако кликнеш лајк на сликата ништо.
Него доста за друга социјална мрежа малку за тебе. Ова системов со лајкови го сфаќа некој ептен сериозно ? Има некој на кого што стварно му значи лајкот ? Ептен ми се дебилни оние постови "Аааа ти ова за лајкови го направи". Да бе за лајкови. Сега на картичка пари ќе ми префрлат од лајковите.

Инаку фала на прашање јас добар а сум бил и подобар. И така.

N

Nessa Alcarin

Гостин
K,
I am sick... А ти знаеш колку мразам да сум врзана за кревет и да умирам.... Бели дробови и останати органи за дишење не ми требаат, па затоа не ни мора да ми се функционални.. па шо ќе се снајдам, на шкрги ќе дишам..... хахахахаха останати органи ...... не знам дали сум заразна.... :(:place:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.032
Kay, го достигнав дното. Апсолутна игнорантност и апатија, ама тие што прават среќен.
Месецов сум исклучен еј.. немам ориентација за време, контрола врз билокакви ситуации, од-ден-за-ден никогаш не имало повеќе смисла.
А, лето, не е лето. Спијам кога сакам, јадам кога сакам... а и семинарки има. :D Speaking of which, лајкот ме потсети. Сакам да вратам на гостопр...имљивоста(?) со неочеквуање.

Еве у 10 се полагало.. да видам дали уште знам да се потпишувам. :D It's been so long I wonder if they changed it.
Шта речи..
pozz

i da, viva la movember!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom