Last Man Standing (Primera División)

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам дека повторно ќе бидат на моја страна.
Нека победи подобриот... т.е. јас. :P

Се шалам. Со среќа нека ни е :)

Не сте интересни веќе ту мен тема стана оваа :icon_mrgr: Да останеа 3+ ќе беше поинтересно. Башка ви фали некој од друга лига за финалево да биде поинтересно :D

Не сте интересни веќе ту мен тема стана оваа :icon_mrgr: Да останеа 3+ ќе беше поинтересно. Башка ви фали некој од друга лига за финалево да биде поинтересно :D
Мадридско финале се игра во Шпанија. Ова ни е као пријателски меч, исто ни е кај кој ќе оди победата :D

Мадридистите се секогаш осамени на врвот... Нема кој да ни се меша на нас :D
--- надополнето: 1 ноември 2013 во 00:01 ---
Искрено и јас сакам да завршиме веќе и да почнеме од почеток.
Ми фали она, кога ќе испопаѓаат половина играчи од една иста екипа :D

Јас им фалам. :(

^ Ќе навивам за тебе вечер, не се секирај. Нека чекаат другиве...
Ја чекам КЕЦ! :D

Иииии победник во првата сезона на Last Man Standing (Primera División) еееее... ЈАС! :icon_mrgr:

Честитки и до Шурикенот (y)

123.png

Во последна секунда Гранада ве спаси од уште една недела чекање :D

Може да почнете уште од сега да се пријавувате за наредно коло (по можност одма и тим да пишете).

Со среќа во новата сезона :)

Местено.

Селта Виго шо ме бутнаа прошлиот пат и ни го дадоа Аспас, ако паѓам - паѓам, ако не онда да го тргнам малерот од старт.

Местено.

Селта Виго шо ме бутнаа прошлиот пат и ни го дадоа Аспас, ако паѓам - паѓам, ако не онда да го тргнам малерот од старт.

Нели виде дека имаше прекин на натпреварот Леванте-Гранада ?
Епа јас го направив :P

Стандардно Реал Сосиедад :свиркам:

Сум ти кажал дека озбилно за Леванте навивам?

Не, ама видов на Фантази :P

Инаку сега гледам во табелата сум пропуштил да ги внесам тимовите од минататото коло. Ова беше се на брзање, зашто утре полагам... ќе ја средам кога ќе се вратам.

Фала богу дека организаторот ќе ја лапне наградатата. Типична макдонска работа.

Минатиот "серијал" ја одбрав Осасуна и отпаднав во прво коло.

Пак Осасуна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom