Last Man Standing (Primera División)

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Абе разбирам да го промашите тимот, но до воклу...

Незнам зашто играте кога не разбирате. Не ти давам веќе да играш :P

Изгубија претходното коло дома педериве од Осасуна мислам, па викам ај ваљда нема да киксираат 2 пати по ред. Мислев им останало нешто од претходните сезони, ама изгледа толку беше од јаката Малага.
--- надополнето: 26 октомври 2013 во 20:43 ---
Е абе да ве прашам нешто. Јас испаднав денеска од играва, а ваш Реал изгуби од Барса. Што мислите што боли повеќе? :icon_lol:

Изгубија претходното коло дома педериве од Осасуна мислам, па викам ај ваљда нема да киксираат 2 пати по ред. Мислев им останало нешто од претходните сезони, ама изгледа толку беше од јаката Малага.
--- надополнето: 26 октомври 2013 во 20:43 ---
Е абе да ве прашам нешто. Јас испаднав денеска од играва, а ваш Реал изгуби од Барса. Што мислите што боли повеќе? :icon_lol:

За Реал ме боли, а за тебе... баш ме боли

Ако тепа Дани, местена е. Кај го имало тоа организаторот да тепа бе? На Евровизија тепал некад организаторот? Само у Македонија го има ова ебате...

Ако тепа Дани, местена е. Кај го имало тоа организаторот да тепа бе? На Евровизија тепал некад организаторот? Само у Македонија го има ова ебате...

Да те поправам :P
Тоа е предноста на домашен терен :D

Шо ако ни изгубат двата тима во исто коло ? :sneaky:

Шо ако ни изгубат двата тима во исто коло ? :sneaky:

Победник е тој што последен го избрал минатогодишниот шампион.
Бидејќи такви има двајца (Јас и ти), ќе гледаме кој последен ја одбрал второпласираната екипа од претходната сезона. (Реал Мадрид, јас го одбрав во прво коло, ти во трето)

Така што ако изгубат и двата тима, ти ќе бидеш победник :)

Победник е тој што последен го избрал минатогодишниот шампион.
Бидејќи такви има двајца (Јас и ти), ќе гледаме кој последен ја одбрал второпласираната екипа од претходната сезона. (Реал Мадрид, јас го одбрав во прво коло, ти во трето)

Така што ако изгубат и двата тима, ти ќе бидеш победник :)
Па тоа сакам да го чујам. По мојата логика така дојде. Леле ако те реши твојот Мадрид :drk:

Колку да го запазиме редот :D

Untitled.png

Двојки за наредно коло:

Еспањол - Малага
Селта Виго - Некој си...
Ваљадолид - Сосиедад
Валенсија - Алмерија
Најјаките - Севиља
Осасуна - Рајо Ваљекано
Виљареал - Гетафе
Гранада - Атлетико Мадрид
Атлетик Билбао - Елче
Бетис - Леванте

Пријавување до Утре 23:59
А јас сега ќе одберам...
Леванте ми помогнаа да влезам во финале, Леванте ќе ми помогне и да победам во играва... РЕАЛ БЕТИС (тешко ќе биде) :(

Зашто беше втор пријавен играч во играва, Шурикену мислам дека треба да си задоволен со второ место. :D

(их, што сакам ни тој да не ја види темава како Mad_Coko во ПЛ)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom