- Член од
- 2 ноември 2013
- Мислења
- 118
- Поени од реакции
- 15
Никола, немој да ме бришеш. Навистина на дечкото му треба психијатриска помош.
Е НЕ ЗНАМ НА КОГО МУЕ ПОТРЕБНА ФАЛА НА КОМПЛИМЕНТ добиваш орден за мудрост браво
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никола, немој да ме бришеш. Навистина на дечкото му треба психијатриска помош.
Е НЕ ЗНАМ НА КОГО МУЕ ПОТРЕБНА ФАЛА НА КОМПЛИМЕНТ добиваш орден за мудрост браво
Бараше преку свето писмо да ти докажам дека Исус не е бог еве ти извадоци од свето писмо:
12 Вистина, вистина ви велам: кој верува во Мене, делата што ги вршам Јас и тој ќе ги врши, и поголеми од нив ќе врши; оти Ја си одам при Својот Отец;
13 и што и да посакате од Отецот во Мое име, ќе ви го направам, за да се прослави Отецот преку Синот.
14 Ако посакате нешто во Мое име, Јас ќе го направам.
Jован 14
17 А знаците, на оние што ќе поверуваат, ќе им бидат овие: со Моето име ќе истеруваат бесови; ќе говорат нови јазици;
18 ќе фаќаат змии и ако Нешто смртоносно испијат, нема да им навреди; на болни ќе полагаат раце и тие ќе оздравувааат.”
Марко 16
И тврдам дека ти како верник не можеш да испиеш литар солна киселина и ништо да не ти биде, и да одеднаш почнеш да зборуваш грчки, холандски, свахили, шведски, литвански..... и да ставиш раце над болен и да оздрави. И спремен сум тоа да го докажам, ќе викнеме независни сведоци пред кои прво ќе се помолиш, прекрстиш и ги направиш сите обреди кои мислиш дека треба па:
ќе испиеш литар солна киселина
после одиме до болница каде ќе оздравиш некој болен со полагање на рацете над него
а пат ќе зборуваш на неколку странски јазици
Ако исус е Бог тој ќе го исполни кажаното, Прифаќаш?
Бараше преку свето писмо да ти докажам дека Исус не е бог еве ти извадоци од свето писмо:
12 Вистина, вистина ви велам: кој верува во Мене, делата што ги вршам Јас и тој ќе ги врши, и поголеми од нив ќе врши; оти Ја си одам при Својот Отец;
13 и што и да посакате од Отецот во Мое име, ќе ви го направам, за да се прослави Отецот преку Синот.
14 Ако посакате нешто во Мое име, Јас ќе го направам.
Jован 14
17 А знаците, на оние што ќе поверуваат, ќе им бидат овие: со Моето име ќе истеруваат бесови; ќе говорат нови јазици;
18 ќе фаќаат змии и ако Нешто смртоносно испијат, нема да им навреди; на болни ќе полагаат раце и тие ќе оздравувааат.”
Марко 16
И тврдам дека ти како верник не можеш да испиеш литар солна киселина и ништо да не ти биде, и да одеднаш почнеш да зборуваш грчки, холандски, свахили, шведски, литвански..... и да ставиш раце над болен и да оздрави. И спремен сум тоа да го докажам, ќе викнеме независни сведоци пред кои прво ќе се помолиш, прекрстиш и ги направиш сите обреди кои мислиш дека треба па:
после одиме до болница каде ќе оздравиш некој болен со полагање на рацете над него
Нема смисла, заебите тролање... дечкото сеуште не знае каде е... треба да му се доловат некој работи сликовито и без навреди.
Meне ми делува на оние испосниците наркомани....
Meне ми делува на оние испосниците наркомани....
Те молам не навредувај, бидејќи Живиот БОГ е способен и од најголеми наркомани кои Му веруваат, да направи најскапоцени луѓе, а надувените луѓе кои не Му веруваат да допушти да паднат пониско од тоа што можат да си предпостават!
фала сто ми помогна да го доказеме божеството на исус со твоите стихови забелезив дека знаес премногу работи од св писмо и за тоа ми безе криво засто да имаш погрешно мисленје за бог
ако го прифаттам твојот позив тогаш це го погазам божијот закон каде сто вели не искусувајго господа својт бог
Те молам не навредувај, бидејќи Живиот БОГ е способен и од најголеми наркомани кои Му веруваат, да направи најскапоцени луѓе, а надувените луѓе кои не Му веруваат да допушти да паднат пониско од тоа што можат да си предпостават!
.
Ни фалат евреи на темава...
И тие да кажат по нешто за почетокот на еврејскиот закон!
А ние да си земеме пуканки другите и да гледаме...